United Grupa donirala 250.000 dolara pomoći Crnoj Gori

"Da svi zajedno što prije prebrodimo jednu od najvećih svjetskih zdravstvenih kriza..."
15142 pregleda 4 komentar(a)
United Group
United Group
Ažurirano: 30.03.2020. 15:41h

United Grupa donirala je Crnoj Gori 250.000 dolara za borbu protiv koronavirusa.

"United Grupa, koja posluje u sedam zemalja u regionu, u duhu solidarnosti zbog borbe sa virusom COVID 19, doniraće medicinsku opremu i novac u ukupnoj vrijednosti od 3 miliona dolara. Za Crnu Goru je obezbijeđena novčana pomoć od 250.000 dolara", navodi se u saopštenju.

Dodaju da žele da pomognu "da svi zajedno što prije prebrodimo jednu od najvećih svjetskih zdravstvenih kriza i da olakša medicinskim radnicima obavljanje posla, a građanima omogući dodatnu sigurnost".

U okviru United Grupe u Crnoj Gori posluju Telemach Crna Gora, Nova M i Direct Media.

"Zbog epidemije koja je uslovila ostanak građana kod kuće United Grupa već je otključala TV kanale na svojim platformama u cijelom regionu za koje je dobila dozvole, uvjerena da je bitno da svi budemo solidarni i da je svaka podrška građanima važna. United Grupa je vodeći provajder telekomunikacionih i medijskih usluga u Jugoistočnoj Evropi. Kao dio vodeće međunarodne investicione kompanije BC Partners posluje u Crnoj Gori, Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji i Bugarskoj", navodi se u saopštenju United Gupe.

Bonus video: