URA Tuzi: Neko zbog toga što na novom vodovodu nema vode mora odgovarati

Pepić kaže i da neko zbog loše urađenog posla mora snositi posljedice i odgovarati, a besmislenim smatra da građanima dolaze računi za vodu, jer je oni i dalje nemaju
921 pregleda 0 komentar(a)
Eldin Pepić, Foto: URA
Eldin Pepić, Foto: URA

Koliko je odnos prethodne vlasti bio brižljiv prema građanima Tuzi, pokazuje podatak da je izgradnja nove vodovodne mreže bio zaludan posao, jer vodovod u ljetnjim mjesecima ne služi građanima zbog pritiska vode kojeg kao i da nema, saopštio je danas sekretar Inicijalnog odbora URA Tuzi, Eldin Pepić.

“U državi “lider regiona”, koja je ”rame uz rame sa Monakom” kako često čujemo od predstavnika vlasti, u pojedinm mjestima u okolini Opštine Tuzi živi se kao u Flinstonsu. I to samo na par desetina kilometara od Glavnog grada. U Filistonsu se živjelo i bolje. U tom gradu Kremenko je mogao i da se okupa, dok veliki broj mještana okoline Tuzi ne može to sebi priuštiti. Naime, pritisak vode u većem dijelu dana i noći je nizak tako da tuš možete samo zamišljati. Preostaje nam da još nabavimo po jednog dinosaurusa za ljubimca i budemo u potpunosti vjekovima unazad”, kaže Pepić.

Pepić kaže i da neko zbog loše urađenog posla mora snositi posljedice i odgovarati, a besmislenim smatra da građanima dolaze računi za vodu, jer je oni i dalje nemaju.

“Zbog loše urađenog posla neko bi morao snositi odgovornost a besmisleno je da te penale građani plaćaju tako što daju novac za pretplatu za vodu koji u ovim ljetnjim mjesecima i nemaju”, zaključuje Pepić.

Bonus video: