Zamijeni tačke - uštedi, skupi tačke - ponovo uštedi

Cosmetics poziva sve korisnike Beauty Friend kartice koji imaju još prošlogodišnjih tačaka da ih iskoriste do 31. januara 2020. godine
5487 pregleda 0 komentar(a)
Cosmetics Beauty Friend kartica, Foto: Cosmetics
Cosmetics Beauty Friend kartica, Foto: Cosmetics
Ažurirano: 24.01.2020. 12:25h

Pravi je trenutak da se sakupljene tačke zamijene za POPUSTE!

Cosmetics poziva sve korisnike Beauty Friend kartice koji imaju još prošlogodišnjih tačaka da ih iskoriste do 31. januara 2020. godine.

Ne samo da će tom prillikom sakupljati nove tačke, već će sakupljati TROSTRUKE TAČKE.

Dakle, brže do novih popusta!

Kako do popusta?

Princip je jednostavan, svaka trgovina u Cosmeticsu, uz „provlačenje“ Beauty Friend kartice, pretvara potrošeni novac u tačke, po principu 1euro = 1 tačka.

Sakupljanjem tačaka se otvara niz mogućnosti za ostvarivanje popusta. Korisnici sami biraju koliko će tačaka potrošiti, tj. zamijeniti za popust od 10%, 15%, pa sve do 40%.

Sve informacije nalaze se u Beauty Friend katalogu koji izlazi dvomjesečno, a u njemu je detaljno objašnjeno sve što se tiče korišćenja ove kartice.

Cosmetics Beauty Friend
Cosmetics Beauty Friend(Foto: Cosmetics)

Popusti kod partnera

Dugogodišnji korisnici Beauty Friend kartice već znaju da kartica treba uvijek da im je pri ruci kada krenu u trgovinu, ne samo u Cosmetics markete, apoteke i parfimerije, već i kod Beauty Friend partnera.

Da bi se realizovao popust pri kupovini kod partnera, dovoljno je samo pokazati karticu.

Prilikom takve kupovine korisnici mogu učestvovali u nagradnoj igri #kadsiokruzenprijateljima, ukoliko Beauty friend karticu u toku trajanja nagradne koriste kod najmanje dva partnera.

Kako do Beauty Friend kartice?

Korisnik Beauty Friend kartice može postati svako ko popunjavanjem pristupnice u Cosmetics-u ili online podnese zahtjev. Beauty Friend kartica korisnika uvodi u krug prijatelja kojim kupovina postaje dodatna ušteda!

Da bi korisniku kartica uvijek bila pri ruci, ili da bi porodica sakupljala tačke na jednoj kartici, Beauty Friend kartica ima i svoju privezak varijantu koja se takodje dobija jednostavnim prijavljivanjem u Cosmetics-u, uz osnovnu karticu.

Ovdje možete popuniti formular za idavanje Beauty Friend kartice.