Zapošljavanje u CRBC: Najbolji će raditi i nakon autoputa

“Na taj način kreiramo veliku bazu radnih pozicija u Crnoj Gori”, istakla je Yuanjing
62 pregleda 0 komentar(a)
Kinezi, Delta, Foto: Zoran Đurić
Kinezi, Delta, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 16.05.2015. 09:00h

Rukovodilac administracije u kompaniji “CRBC” Qian Yuanjing ocijenila je da će za radnike iz Crne Gore, koji se istaknu svojim profesionalnim sposobnostima, biti mjesta u u toj firmi i nakon završetka izgradnje autoputa Podgorica - Mateševo.

Yuanjing je “Vijestima” kazala da za to postoje “velike šanse”, istakavši da će nastaviti da zapošljavaju one koji pokazuju dobre profesionalne sposobnosti.

Ona je pojasnila da radnike ne zapošljavaju direktno, već preko kompanija podizvođača.

“Na taj način kreiramo veliku bazu radnih pozicija u Crnoj Gori”, istakla je Yuanjing.

Odgovarajući na pitanje da li su plate u njihovoj kompaniji veće od prosječne, kratko je kazala da su “njihovi zaposleni zadovoljni svojim platama”.

Kompanija “CRBC” je sa još 18 crnogorskih kompanija slobodna radna mjesta predstavila juče u Delti, u okviru 12. sajma zapošljavanja - Rokšped Career ways. Predstavnici kompanija su prikupljali CV-je zainteresovanih u improvizovanim kancelarijama.

Dina Građević iz Montenegro klik informatora - vodiča kroz dešavanja u Crnoj Gori, kazala je da nude sezonske poslove, naročito za studente.

Direktorica marketing sektora “Rokšped” grupacije Slavica Maslovar kazala je da su prošle godine, iz baze koja je kreirana na Career waysu, zaposlili više od 10 kandidata koji su aplicirali na njihovom štandu.

Bonus video: