Završen foto konkurs "Evo zašto"

Fotografije koje najbolje pokazuju koliko nepravilno odlaganje i upotreba plastičnih kesa narušava izgled naše okoline, su dobitne fotografije
912 pregleda 0 komentar(a)
Jedna od dobitnih fotografija, Foto: Jasmina Fulurija
Jedna od dobitnih fotografija, Foto: Jasmina Fulurija
Ažurirano: 15.11.2019. 19:47h

U sklopu projekta od društvenog značaja "Reci kesi ne, ceger je za sve" koji su pokrenule kompanije "Domaća Trgovina" i "Vijesti", organizovao se i foto konkurs pod sloganom “Evo zašto” koji je juče završen.

Fotografije koje najbolje pokazuju koliko nepravilno odlaganje i upotreba plastičnih kesa narušava izgled naše okoline, su dobitne fotografije.

Jedna od dobitnih fotografija
Jedna od dobitnih fotografija(Foto: Milutin Kljajević)

Autori dobitnih fotografija su: Goran Stanišić iz Podgorice, Luna Ćerić iz Tuzi, Milutin Kljajević iz Podgorice i Jasmina Fulurija iz Herceg Novog.

Jedna od dobitnih fotografija
Jedna od dobitnih fotografija(Foto: Luna Ćerić)

Dobitnike očekuju lijepe nagrade koje im je obezbijedila kompanija "Domaća Trgovina", a kako bi dodatno dali svoj doprinos u cilju očuvanja životne sredine, ova kompanija će lokacije odabranih dobitnih fotografija zajedno sa nadležnim institucijama urediti i očistiti.

Jedna od dobitnih fotografija
Jedna od dobitnih fotografija(Foto: Goran Stanišić)

Prepoznati po društveno odgovornim projektima, kompanije "Domaća Trgovina" i "Vijesti", u želji da podstaknu što veći broj ljudi da upotrebu plastičnih kesa zamjene cegerima, juče su podijelile platnene Aroma cegere na poklon građanima uz kupljeni primjerak dnevnog lista "Vijesti".

Bonus video: