Grawe pokrenulo akciju štednje Grawe Invest

Na primjer ako osiguranica ima 35 godina uplati premiju od 10.000 eura jednokratno jer želi da štedi za školovanje svog djeteta, za pet godina dobiće osiguranu sumu i dobit što će zajedno biti 11.726 eura
164 pregleda 4 komentar(a)
Grawe osiguranje
Grawe osiguranje
Ažurirano: 15.11.2016. 10:44h

Grawe osiguranje je povodom mjeseca štednje pokrenulo akciju Grawe Invest.

"Grawe invest je kombinacija osiguravajućih tarifa G11, Kids i Smart sa jednokratnom uplatom. Specifičnost koju ima svaki proizvod osiguranja života je štedna komponenta, ali Grawe invest je posebno kreiran za građane koji žele da štede i odjednom "investiraju" svoja sredstva koja će im donijeti dobar i adekvatan prinos. Pored štedne komponente sadrži i osiguranje života. Akcija će trajati do polovine decembra", saopšteno je iz kompanije.

Objašnjeno je da je osnov Grawe investa tarifa G11 koja nudi mješovito osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja sa jednokratnom uplatom premije.

Minimalna osigurana suma je 1.000 eura i ugovor se može zaključiti najmanje na tri godine, a najduže na pet.

Na primjer ako osiguranica ima 35 godina uplati premiju od 10.000 eura jednokratno jer želi da štedi za školovanje svog djeteta, za pet godina dobiće osiguranu sumu i dobit što će zajedno biti 11.726 eura.

Bonus video: