Sjekloća: Slike najbolje govore, štetni ugovori doveli do ove situacije

“Nepotistički menadžment, brojni štetni ugovori, kadrovska politika dijelom zasnovana i na lažnim diplomama, fingirani izvještaji, 'pučistički' sindikat i još mnogo toga, logično je da dovode do postojećeg stanja”, kazao je Sjekloća
216 pregleda 4 komentar(a)
Poslovnica Pošte u Podgorici, Foto: Privatna arhiva
Poslovnica Pošte u Podgorici, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 13.10.2016. 17:55h

Član Odbora direktora Pošte po leks specijalisu Stojan Sjekloća (Demos) obišao je filijale ovog državnog preduzeća od Ulcinja do Bijelog Polja i napravio niz fotografija koje, kako ističe, predstavljaju dio materijalno-tehničkog stanja u poštama, a posljedica su „domaćinskog“ vođenja preduzeća.

“Nepotistički menadžment, brojni štetni ugovori, kadrovska politika dijelom zasnovana i na lažnim diplomama, fingirani izvještaji, 'pučistički' sindikat i još mnogo toga, logično je da dovode do postojećeg stanja”, kazao je Sjekloća .

On napominje da se na čelu ovog preduzeća, čiji je 100-odstotni vlasnik Vlada, 16 godina nalaze istaknuti članovi DPS-a.

“Posljednjih pet godina je Igor Radusinović (predsjednik borda), profesor Univerziteta, koji za svog mandata nije našao za shodno da kadrovski ojača informatički sektor Pošte. Da paradoks bude veći, bivši mu student (K. R.) sa diplomom Elektrotehničkog fakulteta, smjer primijenjeno računarstvo (prosjek 8,1) zamjenjuje kurira u upravi”, zaključio je Sjekloća .

Bonus video: