Weekend media festival: Iskustvo u sprovođenju velikih projekata na tržištu Crne Gore

Jedini predstavnik Crne Gore na Weekend Media festivalu je Bild Studio, full-service agencija iz Podgorice, ispred koje nastupaju direktor Tarik Zaimović i generalna menadžerka Aleksandra Bošković
0 komentar(a)
Weekend media festival, Foto: Weekend media festival
Weekend media festival, Foto: Weekend media festival
Ažurirano: 23.09.2016. 08:30h

Deveto izdanje Weekend Media festivala održava se u Rovinju od 22. do 29. septembra, a riječ je o poznatom događaju koji okuplja vodeće stručnjake u komunikacijskoj industriji i poslovnom svijetu, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, edukuje o novim trendovima, sakuplja potrebne informacije o poslovanju u državama regiona, saopšteno je iz Bild studia.

"Jedini predstavnik Crne Gore na Weekend Media festivalu je Bild Studio, full-service agencija iz Podgorice, ispred koje nastupaju direktor Tarik Zaimović i generalna menadžerka Aleksandra Bošković. Zaimović je po drugi put član stručnog žirija na SoMo Borac takmičenju za najbolja digitalna dostignuća u regionu, dok će Bošković održati prezentaciju na temu “Iskustvo Crne Gore - Kako raditi velike projekte na malom tržišt", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da će se Bošković baviti poslovnim situacijama sa kojima se suočava veliki broj preduzeća, ne samo u Crnoj Gori, već i u cjelokupnom regionu.

"U sklopu prezentacije, koja će se održati 24. septembra u 16 časova, Bošković će govoriti o izazovima kako doći do velikih projekata na malom tržištu, o razvoju i rastu na lokalnom tržištu i izlasku na međunarodno tržište, uticaju tehnološkog iskustva na sve sfere digitalnog poslovanja, korporativnoj kulturi i razvoju i ulaganju u postojeće i buduće kadrove, kao preduslovu uspješnog poslovanja. Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu prisustvovaće preko 4.000 učesnika, 500 regionalnih medija, 350 studenata i preko 100 uticajnih govornika iz cijelog svijeta", piše u saopštenju.

Rezime svih prezentacija možete pogledati na zvaničnoj veb stranici festivala.

Bonus video: