Kako da novčano "preživite" i ljetovanje sa porodicom, i početak školske godine

Maksimalni iznos kreditnog paketa od 20.000 eura, koji se sastoji od keš kredita u vrijednosti od 15.000 eura i dodatnih 5.000 eura u vidu dozvoljenog minusa ili besplatnog limita za kupovinu na rate bez kamate
51 pregleda 11 komentar(a)
Hipotekarna banka
Hipotekarna banka
Ažurirano: 17.06.2016. 05:15h

Ljeto je vrijeme koje svi najviše volimo - zamišljamo sunce, more, pješčane plaže i prijeko potreban odmor. Međutim, finansije se često ispriječe na putu našim planovima za bezbrižno ljetovanje. Pružamo vam nekoliko savjeta kako da finansirate na najbolji način ljetovanje, zimovanje ili drugu priliku kada vam je za kratko vrijeme potrebna veća količina novca.

Ukoliko ne želite da novac pozajmljujete od prijatelja i porodice, a niste dovoljno uštedjeli tokom godine, ili želite da refinansirate kredit koji već imate, najbolja opcija je gotovinski kredit. Kredit je jedna od ponekad neizbježnih stavki u budžetu koje se svi plaše zbog velike odgovornosti i obaveza. Bez obzira na razloge koji vas navedu na pokretanje kredita, važno je prije svega razmisliti o vlastitim finansijskim mogućnostima i raspitati se dobro o uslovima i vrstama kredita.

Primjera radi, naša čitateljka, Jelena iz Nikšića, prošlog ljeta je uzela kredit kako bi svoje troje djece mogla da spremi za početak školske godine. Preko banke je obezbijedila povoljan kredit za svu potrebnu školsku opremu, i ostalo joj je dovoljno novca da renovira i oplemeni dječju sobu. Međutim, godina je brzo proletjela i Jelena se našla u dilemi - kako da obezbijedi još novca, ako je već zadužena. Međutim, raspitala se u bankama i pronašla kredit koji njoj najviše odgovara, evo i zašto:

  • Kredit nije zahtijevao komplikovanu proceduru i brdo papirologije
  • Jelena je dobila više kombinacija isplate dijela kredita u kešu i dodatnih zaduženja po računima i kreditnim karticama, tako da joj novac bude dostupan i u inostranstvu
  • Kredit je odobren u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva
  • Maksimalni iznos kreditnog paketa od 20.000 eura, koji se sastoji od keš kredita u vrijednosti od 15.000 eura i dodatnih 5.000 eura u vidu dozvoljenog minusa ili besplatnog limita za kupovinu na rate bez kamate.

Ovo su stavke na koje bi trebalo da obratite pažnju pri biranju kredita, a još detalja možete saznati ovdje.

Jelena sada sa porodicom može relaksirano da ide na odmor bez opterećenja, jer je na lak i jednostavan, prije svega povoljan način, obezbijedila finansiranje svih potreba.

Promo sadržaj

Bonus video: