UNIQA NAGRADNA IGRA

Kupite osiguranje kuće ili stana online, a uz polisu vas očekuju vrijedne nagrade

U periodu nagradne ige, UNIQA poklanja svake nedjelje po jedan mobilni telefon - Huawei P20 Lite
1367 pregleda 0 komentar(a)
Uniqa osiguranje, Foto: Uniqa osiguranje
Uniqa osiguranje, Foto: Uniqa osiguranje
Ažurirano: 17.05.2019. 14:03h

UNIQA neživotno osiguranje a.d. Podgorica je u danima darivanja pripremila poklone za svoje online klijente. Osim popusta od 10% za kupovinu preko UNIQA webshop-a, svi koji se odluče da osiguraju svoj dom i kupe polisu osiguranja online, u periodu od 21.decembra 2018. do 18.januara 2019. učestvuju u nagradnoj igri.

U periodu nagradne ige, UNIQA poklanja svake nedjelje po jedan mobilni telefon - Huawei P20 Lite.

Izvlačenje srećnih dobitnika je svakog petka u 12h, počevši od 28.decembra kada će biti izvučen prvi srećni dobitnik. Za izvlačenje dobitnika će se koristiti aplikacija https://www.random.org, dok će se imena dobitnika objavljivati na UNIQA website-u gdje se mogu preuzeti Pravila nagradne igre.

UNIQA osiguranje je prva i za sada jedina osiguravajuća kuća u Crnoj Gori koja omogućava klijentima da osiguranje kuće ili stana kupe online, sa bilo kojeg mobilnog uređaja, bez odlaska u poslovnicu.

Za izračunavanje cijene polise potrebno je svega par klikova: izabrati predmet osiguranja (kuća ili stan) i unijeti kvadraturu. Klijentima su na raspolaganju dva paketa (Komfort i Ekskluziv) sa različitim pokrićima osiguranja, a moguće je osigurati nastanjene kuće odnosno stanove kvadrature do 130m2. Prilikom plaćanja potrebno je unijeti podatke sa platne kartice, nakon čega polisa stiže na vašu mail adresu.

Odluku o osiguranju od eventualnih nepredviđenih događaja (od požarnih rizika, krađe, poplave ili drugih vremenskih nepodoga, odgovornosti prema trećim licima) koji mogu da unište vaš dugogodišnji trud i ulaganje u kuću ili stan, važno je donijeti na vrijeme.

Možda je pravo vrijeme sada? Poklonite sebi i svojoj porodici miran san, osigurajte svoju kuću ili stan ONLINE: https://www.uniqa.me/online-kupovina/osiguranje-domacinstva

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.

O UNIQA osiguravajućoj grupaciji: UNIQA Grupa je jedna od vodećih osiguravajućih grupa na svom matičnom tržištu Austriji kao i u Srednjoj i Istočnoj Evropi. 22.000 zaposlenih i saradnika opslužuje više od 10 miliona klijenata u 19 tržišta sa ukupno 19,5 miliona ugovora o osiguranju.

Preporučujemo za Vas