Sajt Abrakadabra šire, ali još neće u Crnu Goru

Agrokor ima za cilj da se proširi na region, ali u ovoj fazi razvoja nemaju konkretnije planove za širenje u Crnoj Gori
1 komentar(a)
AGROKOM, Foto: AGROKOM
AGROKOM, Foto: AGROKOM
Ažurirano: 09.05.2016. 16:38h

Agrokorova onlajn platforma, koja je nedavno pokrenuta u Hrvatskoj, ima za cilj da se proširi na region, ali u ovoj fazi razvoja nemaju konkretnije planova za širenje u Crnoj Gori.

“Možda u nekim kasnijim fazama, u zavisnosti os razvoja”, rekli su “Vijestima” iz Agrokora.

Abrakadabra , novi onlajn mol počeo je da radi prije nešto više od tri sedmice.

“ Abrakadabra trenutno na domenu www. abrakadabra .com nudi 100.000 artikala, odnosno gotovo 1.000 najpoznatijih domaćih i svjetski brendova kroz saradnju sa više od 200 partnera. Ponuda Abrakadabre uključuje različite kategorije: auto-moto, bijela tehnika, vrt i alati, računari i periferija, igračke, knjige, ljepota i njega, moda, oprema za bebe, potrošačka elektronika, te sport i dodaci prehrani”, naveli su predstavnici Agrokora.

Kako su dodali, na Abrakadabri kupci prvi put mogu pronaći jedinstvenu ponudu i brendove kao što su Avenue de CRO, Red Bull fashion, Mad Pax, Colmar, Bellabeat Leaf, Greyp, Kisha, F&F i Intersport.

“Kvalitetan korisnički doživljaj, dostupna korisnička podrška, brojne mogućnosti plaćanja (gotovina, rate bez kamata), sigurnost i brzina su neke od ključnih karakteristika Abrakadabre koje su važne i kupcima uz naravno najvažnije - konkurentne cijene i bogati asortiman”, rekli su iz Agorkora.

Uz fokus na korisnički doživljaj, Abrakadabra je, kako kažu, inovativna i u segmentu pristupa poslovnim partnerima. Abrakadabra je ujedno i jedina e-commerce platforma u regiji koja podržava čak četiri poslovna modela: CrossDock, Marketplace, Deposit i Dropshipment - što omogućava veliku fleksibilnost u saradnji s poslovnim partnerima.

“Poslovni modeli koje donosi Abrakadabra otvoriće značajne prilike za sve postojeće i buduće partnere platforme, (bilo da se radi o velikim, već etabliranim ili o manjim partnerima poput preduzetnika, startap kompanija i drugih) tako što će im se na jednostavan način omogućiti pristup većim tržištima i većem broju potencijalnih korisnika”, objasnili su iz Agrokora.

Na hrvatskom tržištu, kako je ranije saopšteno, na kojemu e-trgovina čini svega četiri odsto udjela ili 3,5 milijardi kuna prometa u ukupnom maloprodajnom tržištu, Abrakadabra u prvih godinu planira da uzme tržišni udio vrijedan 20 miliona eura.

Bonus video: