Crna Gora dobila sedam priznanja

Priznanje za Predraga Mitrovića, Luku Kotor, Adriatic Marinas, Klikovac, Jela Komerc, Asocijaciju poslovnih žena i Direkciju MSP
57 pregleda 1 komentar(a)
300 najboljih (Novina)
300 najboljih (Novina)
Ažurirano: 07.03.2016. 11:02h

Na 3. Regionalnom samitu preduzetnika Srednje i Jugoistočne Evrope "300 najboljih” u Dubrovniku, predstavnici Crne Gore dobili su sedam priznanja.

Od pojedinaca, Veliko priznanje "Stvaratelji za stoljeća" za doprinos razvoju preduzetništva dodijeljeno je Predragu Mitroviću, ambasadoru Crne Gore u Makedoniji i dugogodišnjem, bivšem predsjedniku Unije poslodavaca Crne Gore.

Direkciji za razvoj malih i srednjih preduzeća dodijeljeno je Posebno priznanje "Stvaratelji za stoljeća".

Luka Kotor je dobitnik Posebnog priznanja za doprinos razvoju preduzetništva, Adriatic Marinas Velikog priznanja za razvoj ideja, inovacije i investicije u preduzetništvu, Klikovac d.o.o. Podgorica Priznanja za razvoj ideja, inovacije i investicije u preduzetništvu, a Jela Komerc Rožaje Priznanja za doprinos razvoju preduzetništva. Asocijacija poslovnih žena Crne Gore je dobitnik Priznanja za doprinos razvoju preduzetništva. Unija poslodavaca postala je ambasador projekta za Crnu Goru.

Cilj događaja bila je promocija značaja preduzetništva, kao i odavanje javnog priznanja vizionarima i liderima čiji su rad, znanje i kreativnost utkani u temelje razvoja novog, naprednijeg društva u kojem živimo i radimo.

Bonus video: