Uniqa nudi poseban paket osiguranja za mala i srednja preduzeća: Popusti do 30 odsto

Uniqa je, kako su objasnili njeni predstavnici, pripremila i loyalty karticu kojom zaposleni mogu da ostvare dodatne povoljnosti u Uniqa osiguranju, ali i popuste kod MedUniqa partnera širom Crne Gore
2 komentar(a)
Uniqa, Foto: Facebook
Uniqa, Foto: Facebook
Ažurirano: 03.02.2016. 09:11h

Uniqa osiguranje kreiralo je posebni paket osiguranja za mala i srednja preduzeća, namijenjen onima koji žele da biznis zasnivaju na sigurnim osnovama.

Iz osiguravajuće kuće je saopšteno da korisnici za vrijeme trajanja akcije do 30. aprila, uz paket osiguranja imovine i zaposlenih, mogu da se ostvare popusti do 30 odsto.

Uniqa je, kako su objasnili njeni predstavnici, pripremila i loyalty karticu kojom zaposleni mogu da ostvare dodatne povoljnosti u Uniqa osiguranju, ali i popuste kod MedUniqa partnera širom Crne Gore.

“Uniqa omogućava zaštitu od svih rizika koji mogu da ugroze poslovanje, uključujući osiguranje od požara, zemljotresa, izliva vode iz instalacija, provalne krađe, odgovornosti za profesionalnu odgovornost i osiguranje zaliha robe”, navodi se u saopštenju.

Iz osiguravajuće kuće su kazali da se ugovorima osiguranja porodice mogu zaštititi od posljedica nesrećnog slučaja 24 sata, bez obzira gdje se nalaze.

“Za one izuzetne, do kojih vam je posebno stalo da ih nagradite ili zadržite, možete ugovoriti individualne polise osiguranja od nezgode ili dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja”, saopšteno iz Uniqa osiguranja.

Bonus video: