Stijepović otvorio Biznis centar: Podstaći i stimulisati preduzetništvo

Stijepović je ocijenio da je otvaranje Biznis centra proizvod rada i konkretizacija aktivnosti Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici
9 komentar(a)
Slavoljub Stijepović, Biznis centar, Foto: Glavni grad
Slavoljub Stijepović, Biznis centar, Foto: Glavni grad
Ažurirano: 15.12.2015. 18:01h

Biznis centar, u kojem će poslovati osam preduzeća, otvoren je danas, saopšteno je iz Biroa za odnose s javnošću Glavnog grada.

Biznis centar je, kako se navodi, otvorio gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijpović, sa saradnicima.

On je naglasio da je otvaranjem Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici u potpunosti ostvaren cilj da se podstakne i stimuliše preduzetništvo u Podgorici i doprinese razvoju novih biznisa i otvaranju novih radnih mjesta.

Stijepović je istakao da se to u praksi pokazalo veoma korisno i svrsishodno, i izrazio zadovoljstvo njegovim dosadašnjim radom i ostvarenim rezultatima.

Prema njegovim riječima, Biro će nastaviti da pruža sve neophodne usluge domaćim i stranim investitorima u Glavnom gradu.

Stijepović je ocijenio da je otvaranje Biznis centra proizvod rada i konkretizacija aktivnosti Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici.

“U okviru Biznis centra korisnici će moći da koriste sve benefite i povoljnosti u radu, čime će značajno umanjiti svoje troškove i biti u prilici da razmjenjuju najnovije informacije neophodne za savremeno konkurentno poslovanje”, navodi se u saopštenju.

Bonus video: