Montenegro Airlines pripremio posebne ponude aranžmana za Beč i Rim

"Polazak iz Podgorice za Beč je 9., a povratak 12.decembra"
5 komentar(a)
Avion Montenegro Airlinesa, Foto: Arhiva "Vijesti"
Avion Montenegro Airlinesa, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 30.10.2015. 08:47h

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines pripremio je poseban praznični aranžman za predbožićni produženi vikend u Beču.

"Za 349 eura svaki putnik, koji želi posjetiti Beč u vrijeme tradicionalnih predbožićnih sajmova dobiće povratnu avionsku kartu do Beča sa plaćenim taksama, prevoz od aerodroma do hotela i nazad, kao i tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 4 zvjezdice u centru Beča. Polazak iz Podgorice za Beč je 9., a povratak 12.decembra. Rok za prijavljivanje je 25. novembar 2015. godine. Osim središnjeg adventskog sajma u centru grada ispred Gradske vijećnice "Adventske čarolije u Beču", koji ove godine slavi 30 godina postojanja, po cijelom gradu je raspoređeno više sajmova koji okupljaju mnogobrojne posjetioce. Tako možete uživati u božićnoj čaroliji na sajmu kod dvorca Schönbrunn, sajmu kod dvorca Belvedere, na Trgu Marije Terezije, a avanturisti mogu posjetiti zimski sajam u Prateru", navodi se u saopštenju Montenegro Airlinesa.

Iz nacionalne avio kompanije su kazali i da je takođe, tokom novembra i decembra pripremljena posebna ponuda vikend aranžmana za Rim po cijeni od 299 eura koja uključuje avio-prevoz sa svim taksama, transfer od aerodroma do hotela i nazad i dva noćenja sa doručkom u hotelu Nord sa 3 zvjezdice.

Bonus video: