Vještak u zatvoru

Predsjednik Koordinacionog odbora povjerilaca “Radoja Dakića”, Milan Vukčević kazao je “Vijestima” da je u čitavoj priči sporna procjena vještaka Marka Radunovića, koji je za oko 30 miliona eura smanjio procjenu prethodnog vještaka Milanke Popović, na koju niko nije imao primjedbu
473 pregleda 7 komentar(a)
Milan Vukčević, Foto: Luka Zeković
Milan Vukčević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 09.10.2015. 05:57h

Nova prodaja dijela imovine “Radoje Dakića”, procijenjena na iznos nešto veći od osam miliona eura, zakazana je jutros u Osnovnom sudu, u predmetu koji vodi sudija Danilo Jegdić.

Od novca dobijenog od te prodaje dio potraživanja trebalo bi da naplati dio bivših radnika koji čitavu deceniju čekuju da naplate 77 zaostalih zarada sa pripadajućim kamatama, a prema pravosnažnim sudskim presudama donijetim u njihovu korist.

Predsjednik Koordinacionog odbora povjerilaca “Radoja Dakića”, Milan Vukčević kazao je “Vijestima” da je u čitavoj priči sporna procjena vještaka Marka Radunovića, koji je za oko 30 miliona eura smanjio procjenu prethodnog vještaka Milanke Popović, na koju niko nije imao primjedbu.

"Insistiramo da se pred sudom suoče dva procjenjitelja od kojih je jedan Radunović sad u zatvoru. Polovinom 2014. njegovom novom procjenom imovina "Dakića" smanjena je za oko 30 miliona, na 51 milion eura, a imao je prvobitno zadatak samo da procijeni vrijednost saobraćajnica”, tvrdi Vukčević.

Radunović je nedavno uhapšen sa više funkcionera Opštine Budva.

Bonus video: