Pariz: Predstavljena naredna ljetnja sezona i promovisana ponuda zimskih centara CG

Direktor NTOCG, Željka Radak Kukavičić, održala je više sastanaka među kojima i sa predstavnicima Agencije za razvoj turizma Francuske (ATOUT)
0 komentar(a)
Crna Gora, Foto: NTO CG
Crna Gora, Foto: NTO CG
Ažurirano: 30.09.2015. 09:56h

Crna Gora je predstavljena je na berzi turizma IFTM Top Resa u Parizu narednu ljetnju sezonu i promovisala ponudu zimskih centara, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTOCG).

„Sajam Top Resa okuplja veliki broj profesionalaca u turističkom biznisu, poslovnog je karaktera, a nastup na ovom sajmu omogućava uspostavljanje kontakata i poslovanja sa turoperatorima u vrijeme kada je to optimalno za planiranje i ugovaranje poslova za narednu godinu“, navodi se u saopštenju.

NTOCG i Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, privredom i strateškim partnerima, predstavljaju ponudu Crne Gore na berzi turizma, koja je u utorak počela u Parizu.

Direktor NTOCG, Željka Radak Kukavičić, održala je više sastanaka među kojima i sa predstavnicima Agencije za razvoj turizma Francuske (ATOUT).

„Na sastanku je razgovarano o mogućoj saradnji u dijelu prenosa iskustva i znanja vezano za koncepte funkcionisanja organizacija iz sistema turističke promocije, sistem kvaliteta, kao i mogućoj podršci i pomoći pri realizovanju aktivnosti koje imaju za cilj rast francuskaog tržišta u Crnoj Gori“, rekli su iz NTOCG.

Očekuje se da će ove godine sajam posjetiti oko 30 hiljada posjetilaca i preko hiljadu predstavnika medijskih kuća, kao i poslovnih ljudi koji planiraju investicije u turizmu.

Bonus video: