Sandra Štajner nova generalna direktorka Telenora

594 pregleda 11 komentar(a)
Sandra Štajner, Foto: Telenor
Sandra Štajner, Foto: Telenor
Ažurirano: 07.08.2015. 11:07h

Sandra Štajner danas je imenovana za generalnog direktora Telenora u Crnoj Gori i na toj funkciji će od 1. septembra naslijediti Majkla Malveba. Ona dolazi na novu poziciju iz Telenora u Srbiji, sa mjesta izvršne direktorke korporativnih komunikacija i ljudskih resursa te kompanije. U Telenoru je od 2006. godine, a za to vrijeme je kao član Uprave bila na nekoliko vodećih pozicija.

Majkl Malvebo će na funkciji generalnog direktora biti do 1. septembra ove godine, kada će se posvetiti vođenju ključnih projekata za Telenor Grupu u Crnoj Gori.

“Izuzetna mi je čast što mi se ukazala prilika da rukovodim Telenorom u Crnoj Gori i veoma sam uzbuđena zbog onoga što me očekuje. Moji planovi su da osiguram dalji rast i razvoj kompanije sa pravim ljudima i jasnim ciljevima, kako bismo nastavili da stanovnicima Crne Gore pružamo izuzetno korisničko iskustvo”, kaže Sandra Štajner.

Na poziciji generalnog direktora Telenora u Crnoj Gori, Sandra Štajner preuzeće i odgovornost za kompaniju MNNews, čijih 100 odsto akcija je kupio Telenor Crna Gora u decembru 2014. godine, kako bi svojim korisnicima pružio objedinjene usluge i najnovija poslovna rješenja.

Bonus video: