Hipotekarna banka: Plaćanje i u inostranstvu na rate

Visa payWave globalno je prihvaćena tehnologija beskontaktnog plaćanja koja korisnicima kartica pruža mnogobrojne prednosti, kao i jednostavnost pri korišćenju
714 pregleda 1 komentar(a)
Visa Relax kartica, Foto: Hipotekarna banka
Visa Relax kartica, Foto: Hipotekarna banka
Ažurirano: 30.06.2015. 10:29h

Hipotekarna banka predstavila je Visa Relax karticu koja, pored toga što omogućava klijenitma beskontantno plaćanje putem "payWave" tehnologije, po prvi put omogućava plaćanje na rate ne samo u zemlji, već i u inostranstvu.

"Novu Visa Relax karticu klijent može koristiti za plaćanje na POS terminalima i za kupovinu putem Interneta, dok se ona ne može koristiti za podizanje novca sa bankomata. Svaka kupovina ovom karticom, vrijednosti do 300 eura, dijeli se na 6 mjesečnih rata, dok se iznosi kupovine preko 300 eura automatski dijele na 12 mjesečnih rata. Naknade za transakcije su dva odnosno tri eura fiksno po rati, saopšteno je iz Hipotekarne banke.

Hipotekarna banka svojim klijentima nudi i Narandžasti Relax paket koji sadrži: transakcioni račun, Visa Sprint payWave debitnu karticu, Relax payWave karticu, HB klik ili mHB klik (elektronsko plaćanje), HB SMS (notifikaciju putem SMS-a o aktivnostima na računu) i trajni nalog. Cijena ovog paketa je 2,5 eura mjesečno uz mogućnost ugovaranja "dozvoljenog minusa".

"Hipotekarna banka potvđuje epitet najinovativnije banka na crnogorskom tržištu. Nakon premijernog uvođenja nove Visa payWave tehnologije plaćanja na crnogorsko tržište kroz Visa Sprint karticu, nova Visa Relax kartica pored brzine plaćanja, sa sobom nosi i značajne povoljnosti za korisnike, od kojih je jedinstvena ona da se od sada na rate može kupovati i u inostranstvu, odosno putem Interneta. Na ovaj način, obezbijedili smo najbolju ponudu za klijente Hipotekarne banke jer imamo oba vrhunska brenda - Visa i MasterCard – sa njihovim najboljim proizvodima", rekao je direktor Sektora za poslovanje s fizičkim licima Nikola Špadijer.

Visa payWave globalno je prihvaćena tehnologija beskontaktnog plaćanja koja korisnicima kartica pruža mnogobrojne prednosti, kao i jednostavnost pri korišćenju. Klijenti s karticom Visa payWave do 15 eura ne moraju da unose PIN kod niti da potpisuju potvrdu/slip kako bi odobrili transakciju. Za iznose preko 15 eura PIN kod je obavezan radi bezbjednosti plaćanja. Dovoljno je da korisnik kartice prinese karticu do posebnog beskontaktnog čitača, saopšteno je iz Hipotekarne banke.

Bonus video: