"PREPORUKA SVIM POSLODAVCIMA DA KONKURIŠU"

Bar: Cakan i ZZZCG zajedno do novih radnih mjesta

Tromjesečna obuka završena je prvo u preduzeću "Padrino Mont" koje vodi poznati lanac prodavnica sportske opreme "Cakan sport", i to za pozicije prodavca u njihovom novom Outletu-u na Biskupadi
194 pregleda 3 komentar(a)
Cakan, ZZZCG tim, Foto: Radomir Petrić
Cakan, ZZZCG tim, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 26.06.2015. 06:42h

U sklopu projekta ZZZCG "Obuka za rad na konkretnom radnom mjestu", u Baru su na konkursu Zavoda izabrane tri firme u kojima nezaposlena lica sa evidencije Biroa rada pohađaju obuku i nakon toga zasnivaju radni odnos.

Tromjesečna obuka završena je prvo u preduzeću "Padrino Mont" koje vodi poznati lanac prodavnica sportske opreme "Cakan sport", i to za pozicije prodavca u njihovom novom Outletu-u na Biskupadi.

"Smatram da je ovaj projekat dobar i za mlade koji su nezaposleni i za poslodavce koji ovako dobijaju obučenu i kvalitetnu radnu snagu. Zahvaljujem na saradnji ZZZCG i preporučujem svim poslodavcima da konkurišu za ovakve projekte jer od njih benefite imaju i sama preduzeća i lokalna zajednica u kojoj se povećava broj zaposlenih", rekao je vlasnik "Padrino Monta" Radomir Novaković Cakan.

Ističući da su u toku isti program u još dva barska preduzeća, iz Biroa rada Bar su dodali da je obuka svih polaznika finansirana od strane ZZZCG prema specifikacijama i planu izvođača obuke.

Preporučujemo za Vas