Krediti sa opadajućom kamatom u Hypo banci

Uslovi za umanjenje kamatne stope su redovna otplata kredita, aktivno korišćenje kartice MasterCard kartice za plaćanje na rate, kao i aktivacija i korišćenje usluge elektronskog bankarstva
0 komentar(a)
Hypo Alpe Adria, Foto: Handelsblatt.com
Hypo Alpe Adria, Foto: Handelsblatt.com
Ažurirano: 21.06.2015. 11:56h

Hypo Alpe Adria banka je u okviru svoje ponude kredita ovog ljeta pripremila novitet i prvi put u Crnoj Gori ponuđen je keš kredit sa opadajućom kamatnom stopom.

Riječ je, kako je saopšteno, o posebnoj povoljnosti - mogućnosti umanjenja kamatne stope za 0.15 odsto svake godine.

"Uz ovaj kredit, klijent dobija i MaterCard karticu za plaćanje na rate - bez kamate, kao i besplatan e-banking do kraja godine, gdje ovi akcijski uslovi važe do 31. jula 2015. godine", saopšteno je iz Hypo banke.

Pojašnjeno je da se keš kredit sa opadajućom kamatnom stopom odobrava do 15.000 eura, bez žiranata uz kamatnu stopu od 8.99 odsto na godišnjem nivou i besplatnu naknadu za obradu.

Uslovi za umanjenje kamatne stope su redovna otplata kredita, aktivno korišćenje kartice MasterCard kartice za plaćanje na rate, kao i aktivacija i korišćenje usluge elektronskog bankarstva.

Kod MasterCard kartice na rate ponuđeno je plaćanje na rate bez kamate, sa fiksnom naknadom po rati, gdje minimalni limit za kreditnu karticu iznosi 300 eura.

Besplatan pristup i korišćenje usluge e-bankinga važiće do do kraja 2015.

Bonus video: