"Goranović" iz Nikšića dobitnik regionalne nagrade "Biznis partner"

Prema riječima izvršnog direktora Đorđija Goranovića nagrada predstavlja potvrdu dugogodišnje dobre poslovne politike i dobre proizvođačke prakse
54 pregleda 0 komentar(a)
Đorđije Goranović, Foto: Privatna arhiva
Đorđije Goranović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 17.06.2015. 12:05h

Mesna industrija „Goranović“ iz Nikšića dobitnik je regionalne nagrade „Biznis partner“ za 2015.godinu. Ceremonija uručenja nagrade pod sloganom "U biznisu, kao i u zivotu, najvazniji je partner", koja se dodjeljuje od 1995.godine, organizovana je u hotelu “Crowne Plaza” u Beogradu u prisustvu velikog broja zvanica. MI "Goranović" jedina je kompanija iz oblasti mesne industrije koja je laureat ove prestižne nagrade.

Prema riječima izvršnog direktora Đorđija Goranovića nagrada predstavlja potvrdu dugogodišnje dobre poslovne politike i dobre proizvođačke prakse.

“Ona je plod pravilnog pristupa biznisu, poslovnim partnerima i potrošačima kako u Crnoj Gori, tako i u regionu. I u narednom periodu kompanija ce nastaviti sa realizacijom misije da na tržištu regiona bude lider u proizvodnji i prodaji, a na evropskom tržištu prepoznatljiv i konkurentan brend sa posebnim akcentom na zdravstvenoj bezbjednosti proizvoda”, obećao je Goranović.

Kompanija će, prema njegovim riječima, nastaviti i kontinuitet u plasmanu proizvoda “vrhunskog kvaliteta, modernog pakovanja, dizajna i ambalaže u potpunosti prilagođenih potrebama i zahtjevima poslovnih partnera i potrošača”.

Ono što nagradu “Biznis Partner” čini značajnom i posebnom je činjenica da kompanije same predlažu i ocjenjuju svoje poslovne partnere za koje vjeruju da zadovoljavaju utvrdjenih deset kriterijuma – profesionalnost i etičnost u poslovanju, dobra poslovna saradnja, poslovni rezultati, izuzetan kvalitet proizvoda, visok stepen zadovoljstva potrošača, tržišni i marketinški nastup, odgovornost za šire društvene interese, podrška lokalnoj zajednici i ekološki imperativi okruženja.

Bonus video: