Nismo radili na predmetu Kirović

100 pregleda 1 komentar(a)
Ministarstvo finansija, Foto: Boris Pejović
Ministarstvo finansija, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 29.05.2015. 17:12h

Radnici Ministarstva finansija Budimir Klikovac i Ranko Radulović, protiv kojih je Vera Kirović između ostalih, podnijela u ponedjeljak prijavu tužilaštvu za traženje mita i zloupotrebu položaja, u dva ista reagovanju su negirali optužbe.

"Povodom krivične prijave, koju je između ostalih protiv mene podnijela Vera Kirović iz Bara, odgovorno tvrdim da je u pitanju notorna laž, te da niko i nikada u mom prisustvu nije zahtijevao od imenovane ili njenog punomoćnika bilo kakav iznos novca, a ne kako se u krivičnoj prijavi navodi iznos od 30.000 eura, da bi se završio predmet uz naknadu od 90.000 eura”, saopštili su Klikovac i Radulović.

Oni su naveli da te neistine smatraju atakom na njihove ličnosti, a u cilju ostvarenja nezakonitih ličnih interesa podnosioca prijave.

"Želim da napomenem da predmet imenovane nikad nijesam obrađivao i nije mi jasno zbog čega sam pomenut u navedenoj prijavi”, naveli su Klikovac i Radulović koji su najavili da će zbog lažnog prijavljivanja preduzeti zakonom predviđena sredstva.

Bonus video: