UNIQA osiguranje krenula u novu kampanju: „Misli srcem za svoju sreću“

Među devet osiguravajućih kompanija u Crnoj Gori, kao je saopšteno, Unika ima najveće učešće kod pružanja usluga zdravstvenog osiguranja
67 pregleda 4 komentar(a)
Unika
Unika
Ažurirano: 08.05.2015. 18:55h

Kompanija Unika(UNIQA) od januara do kraja marta ove godine osvojila je 16 odsto domaćeg tržišta, saopšteno je iz te osiguravajuće kuće, koja je pokrenula ribrending kampanju: „Mislim srcem za svoju sreću. Misli UNIQA“

Među devet osiguravajućih kompanija u Crnoj Gori, kao je saopšteno, Unika ima najveće učešće kod pružanja usluga zdravstvenog osiguranja.

„Misli srcem za svoju sreću. Misli Uniqa“, nije običan slogan. To je koncept i način razmišljanja da budemo drugačiji, hrabriji i odlučniji, da sami uzmemo aktivno učešće u svom životu i posvetimo se svim onim malim i velikim stvarima koje naš život mogu učiniti ljepšim i srećnijim. Unika je tu da pruži potrebnu bezbjednost da živite kvalitetno, ali ujedno i sigurnost da se osmjelite i svakoga dana zakoračite u nove izazove“, saopštila je Nela Belević, direktorica Unika osiguranja.

Ona je navela predano rade na polju širenja osiguranja i jačanju svijesti građana o važnosti osiguranja imovine i života, što je rezultiralo dobrim rezultatom na početku godine.

Kroz dvije kompanije u Crnoj Gori Uniqa sa 150 zaposlenih pruža usluge za 50.000 klijenata.

Ukupna bruto fakturisana premija ove osiguravajuće kompanije tokomprva tri mjeseca iznosila je 2,74 miliona eura.

U odnosu na uporedni period prošle godine ostvarila je rast kod osiguranja života 37,6 odsto, kasko osiguranja 5,74 odsto, Osiguranja imovine 22,27 odsto, osiguranja od nezgode 3,38 odsto, graničnog osiguranja 21,83 odsto i zdravstvenog osiguranja 1226,7 odsto.

Bonus video: