Atlas Capital Centar – luksuz u srcu Podgorice

Grandiozno i sofisticirano zdanje smješteno na luksuznoj lokaciji urbanog i frekventnog jezgra Podgorice
1274 pregleda 31 komentar(a)
Atlas Capital Centar, Foto: Atlas Capital Centar
Atlas Capital Centar, Foto: Atlas Capital Centar
Ažurirano: 16.04.2015. 09:01h

Atlas Capital Centar – monumentalni simbol savremen gradnje i istorijski arhitektonski poduhvat najveće i tehnički najsavršenije zgrade na Balkanu – prepoznatljivo je obilježje glavnog grada Crne Gore. Grandiozno i sofisticirano zdanje smješteno na luksuznoj lokaciji urbanog i frekventnog jezgra Podgorice pruža mogućnost privilegije rada i života uz najveće standarde savremenog poslovanja i lagodnosti života na prestižnoj lokaciji u prostoru koji radi za vas.

Beskompromisna gradnja

Najveći nivo kvaliteta gradnje, izgleda i opreme prostora, baziran je na nekoliko odrednica: efikasna zgrada, smjela i atraktivna konstrukcija, izuzetna materijalizacija, višeslojne izolacije od toplote, buke i vlage, centralni sistem grijanja/hlađenja i ventilacije, visina plafona preko 3,0m, Smart Building, 24 –časovna služba obezbjeđenja i održavanja cijelog objekta. Koncept modernog multifunkcionalnog objekta zasnovan je na višenamjenskim fleksibilnim prostorima sa poslovnim, komercijalnim, rezidencijalnim i hotelskim sadržajima.

Nađi svoje mjesto pod svodom Atlas Capital Centra

Poslovni dio Atlas Capital Centra, prepoznatljiv po svojoj impozantnoj staklenoj fasadi, prostire se na površini od oko 30.000m2. Dvije poslovne kule namijenjene su office-ima A klase, koji su opremljeni najsavremenijim komunikacijskim i bezbjednosnim sistemima, brzim “pametnim” liftovima, energetski efikasnom i automatizovanom klimatizacijim i rasvjetom. Hotel sa 4 zvjezdice, smješten između poslovnih kula, sa 133 sobe posjeduje najveći nivo usluge i sadržaja za najzahtjeniju poslovnu klijentelu. Poslovni apartmani se izdaju na duži vremenski period za predstavništva, kompanijske uprave, kancelarijske prostore, nenamješteni ili visokokvalitetno opremljeni, a lako su prilagodljivi namjeni zakupca.

Rezidencijalni dio Atlas Capital Centra - unikatni luksuzni apartmani, opremljeni su po najvećim standardima kvaliteta i estetike enterijera. U njima su čuvena italijanska keramika, najkvalitetniji parket, pamplex staklene površine, spatolato dekoracija zidnih površina...

Komercijalni dio Atlas Capital Centra (13.000m2) sa svojim uređenim atrijumima podsjeća na trgove u Italiji, sa fontanama, zelenilom i atraktivnim kafeima. Brendovi, prepoznatljivi u regionu, i šire, podižu nivo ponude i uklapaju se u koncept objekta. Uskoro se u tom dijelu otvara SPA centar, hipermarket, dječija igraonica, apoteka, teretana, nove brendirane radnje, kafeterije, restorani i još mnogo toga, što će zaokružiti ponudu ovog grandioznog objekta koji posjeduje i sopstveni podzemni garažni prostor sa preko 800 parking mjesta.

Atlas Capital Centar je jedan sasvim drugačiji prostor, prostor gdje je sve tako blizu, istovremeno savremen i tradicionalan, poslovan i porodičan, miran, ali i veseo. Objekat je jedinstven i neponovljiv, prelijep "grad u gradu." (Aleksandra Golubović, menadžer prodaje)

Hard Rock Café - prvi i jedini na Balkanu je u Atlas Capital Centru Kosmopolitski duh rokenrola, autentičan amblem mnogih svjetskih metropola, prvi Hard Rock Café na Balkanu nalazi se upravo u Atlas Capital Centru. Sa dinamičnom zabavnom atmosferom, inspirisan duhom neuništivog rokenrola na 900 metara kvadratnih širi filozofiju dobre muzike i sjajne hrane dajući prepoznatljiv pečat i doprinos lokalnoj muzičkoj sceni.

„Zahvaljujući saradnji Hard Rock International i Abu Dhabi Financial Group, Podgoričani, posjetioci iz drugih gradova, kao i turisti iz okruženja i svijeta, imaju priliku da uživaju u autentičnom Hard Rock iskustvu i slave zajedno sa nama strast za muzikom.“ (Nataša Milović, menadžer prodaje i marketinga HRC)

Sve detaljne informacije o sadržajima, slobodnim apartmanima i kancelarijskim prostorima možete naći na sajtu Atlas Capital Centra.

Bonus video: