Jugoprevoz prodaje objekat u Petrovcu

Nepokretnost se kupuje u viđenom stanju i može se razgledati uz prethodnu najavu 15. i 16. aprila od devet do 14 sati
1 komentar(a)
Petrovac, Foto: Vuk Lajović
Petrovac, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 06.04.2015. 13:28h

Preduzeće Jugoprevoz Kruševac raspisalo je oglas za prodaju objekta u Petrovcu po početnoj cijeni od oko 104,09 hiljada eura.

Zainteresovani za kupovinu te nepokretnosti, koju čine stan i djelovi stana u objektu za kolektivno stanovanje sa građevinskom dozvolom, prijave mogu dostavljati do 20. aprila.

Objekat se nalazi u Petrovcu u centru stambeno-poslovnog dijela grada, udaljen je od mora 150 metara i ima parking prostor. Konstrukcija je kvalitetna armirano betonska sa instalacijom vode, kanalizacije i električne energije.

Objekat je ukupne površine 98,21 metar kvadratni i sastoji se od stana koji ima četiri posebne prostorije, odnosno sobe u prizemlju površine 78,79 metara kvadratnih sa terasom i podrumom, dijela stana u suterenu i dijela zajedničkog prostora – trpezarije u suterenu koji imaju po 9,71 kvadrat.

Nepokretnost se kupuje u viđenom stanju i može se razgledati uz prethodnu najavu 15. i 16. aprila od devet do 14 sati.

Zainteresovani za učešće u ponudi obavezni su da uplate depozit od dvije hiljade eura.

Nakon isteka roka za dostavljanje ponuda, komisija za sprovođenje prodaje izabraće najpovoljnijeg ponuđača sa kojim će se zaključiti ugovor o kupoprodaji, a ostalim ponuđačima će vratiti depozite u roku od tri dana.

Zainteresovani ponuđači mogu prisustvovati otvaranju ponuda 27. aprila u 14 sati u sjedištu preduzeća u Kruševcu.

Nakon uplate kupoprodajne cijene kupac stiče pravo uknjižbe nepokretnosti. Svi troškovi oko uknjižbe i prenosa nepokretnosti padaju na teret kupca, uključujući i porez na prenos apsolutnih prava, kao i ovjeru ugovora kod nadležnih institucija.

Komisija zadržava pravo da ne izabere ponuđača ukoliko procijeni da ponuđeni iznosi nijesu adekvatni i da prodavac nema interesa da sprovede prodaju.

Bonus video: