Turistička ponuda Budve predstavljena u Bakuu i Sank Peterburgu

"R-tours" će već od 25. aprila imati tri čarter leta nedjeljno iz Sankt Peterburga za Tivat, a u sezoni turiste će u Crnu Goru dovoditi „Aeroflot“, „Rossiya aerlines“ kao i „Montenegro airlines“ prvi put od ove godine i to dva puta nedjeljno u periodu maj-septembar
70 pregleda 1 komentar(a)
TO Budva u Sank Peterburgu, Foto: TO Budva
TO Budva u Sank Peterburgu, Foto: TO Budva
Ažurirano: 05.04.2015. 11:42h

Turistička organizacija opštine Budva nastavlja sa intenzivnom promocijom i predstavljanjem turističke ponude budvanske rivijere na sajmovima turizma širom Evrope.

U saradni sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore (NTOCG), Turističkom organizacijom Bara i turoperatorom „R- tours“, TO Budve po drugi put zaredom nastupa na Međunarodnom turističkom sajmu turizma "Odmor bez granica - ljeto 2015" koji se danas završava u Sankt Peterburgu.

"Brojnim turističkim agencijama i individualcima pored pružanja informacija na štandu, dijeli se i atraktivan promo materijal u kome je na ruskom jeziku predstavljena kompletna turistička ponuda Budve i Crne Gore sa cijenama u hotelskom i privatnom smještaju, kao i informacije o izletima za koje su gosti bili posebno zainteresovani, plažama, manifestacijama, turističkim atrakcijama, kulturno-istorijskom nasljeđu... "R-tours" će već od 25. aprila imati tri čarter leta nedjeljno iz Sankt Peterburga za Tivat, a u sezoni turiste će u Crnu Goru dovoditi „Aeroflot“, „Rossiya aerlines“ kao i „Montenegro airlines“ prvi put od ove godine i to dva puta nedjeljno u periodu maj-septembar. Ovako dobra avio-povezanost Crnu Goru čini još više dostupnom", kazala je izvršna direktorka TO Budve Jelena Rađenović.

Na ovogodišnjem sajmu u Sankt Peterburgu, osim Crne Gore, učestvuje preko 170 izlagača iz najatraktivnijih turističkih destinacija iz cijelog svijeta.

TO Budve u saradnji sa NTOCG, Ministarstvom održivog razvoja i turizma, TO Bara i turističkom privredom Crne Gore uspješno je predstavila svoju turističku ponudu na sajmu turizma „AITF 2015“ koji je juče završen u Bakuu.

Tokom sajma održani su sastanci sa predstavnicima medija i marketinških agencija, u cilju daljeg unapređenja promocije Crne Gore na ovom značajnom tržištu.

Bonus video: