Hypo banka nudi osiguranje automobila

Akcija je organizovana u saradnji sa osiguravajućom kućom Uniqa neživotno osiguranje i trajaće do 31. avgusta
66 pregleda 0 komentar(a)
Hypo Alpe Adria banka, Foto: Vesko Belojević
Hypo Alpe Adria banka, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 24.03.2015. 14:12h

Hypo Alpe Adria banka (HAAB) ponudila je crnogorskim građanima, kojima uskoro ističe obavezno osiguranje vozila, da to urade u njenim poslovnicama.

Iz HAAB su saopštili da će građani koji se odluče na gotovinsko plaćanje dobiti uštedu u visini od deset odsto cijene osiguranja, kao i popuste na druge vidove osiguranja.

Akcija je organizovana u saradnji sa osiguravajućom kućom Uniqa neživotno osiguranje i trajaće do 31. avgusta.

Iz banke su objasnili da se ušteda može ostvariti nakon uplate cjelokupnog iznosa premije osiguranja. Uplata premije, kako su naveli, može biti gotovinska ili iz kredita koji je odobrila banka.

Predstavnici HAAB su saopštili da je klijentima koji produžavaju registraciju vozila potrebna saobraćajna dozvola, dok je onima koji ga prvi put registruju neophodna faktura o kupovini vozila.

Oni su dodali da klijent može ostvariti dodatne popuste ukoliko kupi polisu osiguranja preko banke. Klijentima je ponuđeno Mini kasko osiguranje uz popust od 40 odsto, namijenjeno polovnim vozilima, kao i osiguranje Dom i porodica uz popust od 15 odsto.

„Ono je namijenjeno osiguranju doma i članova porodice od neželjenih događaja“, objasnili su iz banke.

Klijentima je ponuđeno osiguranje troškova najma vozila za vrijeme dok je ono na popravci, pod nazivom Pomoć na putu, koje obuhvata organizaciju i pokriće troškova dok je klijent na putu.

HAAB je, kako tvrde njeni predstavnici, prva banka u Crnoj Gori koja je omogućila klijentima da na jednom mjestu obave bankarske i zaključe poslove osiguranja.

„HAAB je prije godinu postala ovlašćeni zastupnik u poslovima prodaje osiguranja, čime je dodatno obogaćena ponuda proizvoda, kao i nivo i kvalitet usluga koje pruža klijentima“, navodi se u saopštenju.

Bonus video: