Budva predstavila ponudu u srpskoj prijestonici

Posjećenost štanda bila je velika, a posjetiocima štanda je ponuđen i raznovrstan materijal uz pomoć kojeg su se mogli informisati o ponudi naše rivijere u 2015. godini.
50 pregleda 5 komentar(a)
Budva, sajam Beograd, Foto: TO Budva
Budva, sajam Beograd, Foto: TO Budva
Ažurirano: 23.02.2015. 09:55h

Turistička organizacija opštine Budva uspješno je predstavila svoju turističku ponudu na 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održao od 19. do 22. februara.

"Sajam turizma u Beogradu predstavlja veoma značajan sajam za nas, imajući u vidu da turisti iz Srbije iz godine u godine u velikom broju posjećuju Budvu i Crnu Goru pa smo nastojali da u najboljem svjetlu predstavimo sve novine po pitanju turističkog proizvoda budvanske rivijere. Ove godine, odlučili smo da akcenat stavimo na promjene u ponudi budvanskih hotela i privatnog smeštaja kao i na manifestacije koje će obilježiti 2015. godinu", navode iz loklane TO.

Turistička organizacija opštine Budva na sajmu turizma u Beogradu predstavila se samostalno, zajedno sa predstavnicima turističke privrede Budve, agencijama i hotelijerima.

Prvog dana sajma, održan je veliki broj poslovnih sastanaka sa partnerima iz Srbije uz najavu nastavka dobre saradnje. Takođe, već prvog dana zabilježeno je veliko interesovanje posjetilaca i posebno medija.

Drugog dana sajma štand Turisticke organizacije Budve posjetio je predsjednik Opštine Budva, Lazar Rađenović, sa svojim saradnicima.

U sklopu sajamskog nastupa, u subotu 21. februara na našem štandu upriličen je koktel kome je prisustvovao ministar održivog razvoja i turizma Crne Gore, Branimir Gvozdenović, zajedno sa svojim saradnicima, Predragom Jelušićem, državnim sekretarom u Ministarstvu održivog razvoja i turizma i Željkom Radak-Kukavičić, direktorkom Nacionalne turističke organizacije. Pored predstavnika i iz Turističke organizacije opštine Budva i Opštine Budva, koktelu su prisustvovali glumci filma „Gorčilo“ i serije „Budva na pjenu od mora“, kao i najeminentniji mediji iz Beograda i Srbije. Tokom koktela realizovan je veliki broj priloga i izjava.

Svakog dana trajanja sajma, posjetioci su imali priliku da dobiju informacije o Sea Dance festivalu, prevozu do Budve i smještaju i da po posebnim cijenama kupe ulaznice kako za Sea dance festival, tako i za kompletnu Exit avanturu. Takođe, u petak i subotu na našem štandu održane su i nagradne igre tokom kojih je podeljen određen broj ulaznica.

Posjećenost štanda bila je velika, a posjetiocima štanda je ponuđen i raznovrstan materijal uz pomoć kojeg su se mogli informisati o ponudi naše rivijere u 2015. godini.

Sajam turizma u Beogradu ove godine okupio je preko 1 100 izlagača iz oko 50 zemalja svijeta.

Bonus video: