Turistička ponuda Crne Gore na sajmu u Beogradu

1 komentar(a)
turizammm_1, Foto: V.LAJOVIĆ
turizammm_1, Foto: V.LAJOVIĆ
Ažurirano: 18.02.2015. 15:54h

Nacionalna turistička organizacija (NTO), u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma i turističkom privredom, predstaviće ponudu Crne Gore na Međunarodnom sajmu turizma IFT, koji sjutra počinje na Beogradskom sajmu.

Iz NTO je saopšteno da će u okviru predstavljanja Crne Gore, kao zanimljive destinacije za odmor, zabavu, rekreaciju i avanturu, hotelijeri ponuditi aranžmane za ovu sezonu, uz sajamski popust do 15 odsto.

„Između ostalog, biće organizovane prezentacije planiranih muzičkih festivala, manifestacija i drugih kulturnih i zabavnih dešavanja“, navodi se u saopštenju.

Tokom sajma, koji traje do nedjelje, ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović, državni sekretar za turizam, Predrag Jelušić i direktor NTO, Željka Radak Kukavičić imaće brojne sastanke sa predstavnicima turističkog i privrednog sektora i investitorima iz Srbije, na kojima će biti razmatrani modeli buduće saradnje.

„U petak će biti upriličen prijem za visoke zvanice iz političkog i kulturnog života Srbije, kao i medije, turističke i ostale partnere sa ovog tržišta“, rekli su iz NTO.

Beogradski sajam turizma najveća je turistička manifestacija u jugoistočnoj Evropi, međunarodnog je karaktera i otvoren je za poslovne posjetioce i javnost. Očekuje se da ovogodišnja sajamska manifestacija, na prostoru Beogradskog sajma od preko 30 hiljada metara kvadratih, okupi oko 1,1 hiljada izlagača iz rekordnog broja zemalja i preko 60 hilajda posjetilaca.

Posjeta Međunarodnom turističkom sajmu IFT predstavlja izuzetnu priliku za Crnu Goru da pokaže svoje kvalitete i tako osigura dolazak, ne samo turista, već i nekih od najistaknutijih turoperatora na crnogorsko tržište.

Bonus video: