"Čelebić": Nećemo graditi stambenu zgradu

"Netačni su navodi da je kompanija “Čelebić” kupila predmetno zemljište, da će da gradi stambene objekte i da je kupovinom oslobođena plaćanja komunalija"
51 pregleda 2 komentar(a)
Radoje Dakić hala, Foto: Luka Zeković
Radoje Dakić hala, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 13.12.2014. 07:27h

Iz kompanije “Čelebić” saopštili su da nije tačno da će graditi stambenu zgradu na mjestu hale “Radoja Dakića”, koju su kupili kroz postupak sudske prodaje.

Reagujući na izjavu odbornice SNP-a Zdenke Popović, saopštili su da su halu kupili za 622.500 eura, a obavezni su da je dislociraju u određenom vremenskom periodu.

"Samim tim su netačni navodi da je kompanija “Čelebić” kupila predmetno zemljište, da će da gradi stambene objekte i da je kupovinom oslobođena plaćanja komunalija. Takođe je neshvatljivo da jedan gradski odbornik iznosi netačne informacije i iste prosljeđuje javnosti na uvid”, saopšteno je iz te kompanije.

Vršilac dužnosti sekretara Sekretarijata za planiranje i uređenje prostora Oliver Marković nedavno je kazao da je pomenuta hala predviđena za rušenje i da na tom prostoru treba da budu izgrađene zgrade i pristupna saobraćajnica.

Bonus video: