NLB Montenegrobanka pokrenula akciju "Dobar kredit"

“Kamatne stope za stambene kredite kretaće se od 5,99 odsto i šestomjesečni euribor (cijena novca na evropskom tržištu) ili 6,99 odsto ako je u pitanju fiksna kamatna stopa"
146 pregleda 0 komentar(a)
NLB banka, Foto: Vesko Belojević
NLB banka, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 10.10.2014. 12:31h

NLB Montenegrobanka pokrenula je akciju “Dobar kredit” u okviru koje je za sve vrste kredita do kraja godine obezbijedila povoljnije kamatne stope i mogućnost odobrenja kredita bez žiranata, a posebno su izdvojili stambene, gotovinske i hipotekarne kredite.

“Kamatne stope za stambene kredite kretaće se od 5,99 odsto i šestomjesečni euribor (cijena novca na evropskom tržištu) ili 6,99 odsto ako je u pitanju fiksna kamatna stopa. Gotovinski kredit za iznose do 15 hiljda odbravaju se uz kamatnu stopu od 8,96 odsto na period otplate do 10 godina ,a hipotekarni krediti na period otplatee do 15 godina moguće je obezbijediti uz kamatnu stopu od 7,99 i šestomjesecni eurtibor, odnosno, fikano 8,99 odsto” naveo je direktor Direkcije poslovne mreže Miloš Miketić danas na konferenciji za novinare.

U okviru akcije klijentima koji se odluče za NLB kasik plus paket (sadrži debitnu i kreditnu karticu, elektronsko bankarstvo,sms info za provjeru stanja na računu i obavještenje o prilivu) banka je obezbijedila šestomjesečnu besplatne članarine i obrobravanje kredita bez troškova naknade.

Izvršni direktor NLB Montenegrobanke Dino Redžepagić rekao je da je banka u prethodnom periodu dokapitalizovana sa 50 miliona eura od matične slovenačke banke, da su ušli u zonu profitablinosti i da imaju dobra kreditini potencijal.

Bonus video: