Montenegro Airlines nastavlja saradnju sa francuskim turoperatorima

Iz MA su objasnili da se radi o turoperatorima i agencijama sa kojima crnogorski avio prevoznik ima dugogodišnju saradnju. To su MTO Travel, Prodintour, Mana Voyages, Timetours
1 komentar(a)
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva Vijesti
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 26.09.2014. 15:29h

Nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines (MA) predstavio je svoju ponudu na međunarodnom sajmu turizma Top Resa 2014 u Parizu.

Iz MA su saopštili da je taj prestižni međunarodni sajam ove godine okupio veliki broj specijalizovanih kuća iz oblasti turizma i avio saobraćaja, najveće svjetske avio kompanije, kao i poslovne ljude koji planiraju investicije u turizmu.

"Predstavnici MA na sajmu su definisali nastavak saradnje sa francuskim turoperatorima i u narednoj godini“, navodi se u saopštenju.

Iz MA su objasnili da se radi o turoperatorima i agencijama sa kojima crnogorski avio prevoznik ima dugogodišnju saradnju. To su MTO Travel, Prodintour, Mana Voyages, Timetours.

"Postignuti su dogovori i o saradnji sa prestižnom agencijom Marmara, kao i sa jednom od najvećih agencija u Francuskoj, Thalasso 1. Time je značajno proširena lista partnera sa tog tržišta", kazali su iz MA.

MA je tokom sajma u Parizu najavio i konkretizaciju projekta na kojem se radi već duže vrijeme, a odnosi se na otvaranje sezonske linije ka Lionu, čime će se upotpuniti ponuda i tražnja kada je u pitanju tržište Francuske.

"Kao i prethodnih godina, ponuda koju je predstavio MA je dio ukupne crnogorske turističke ponude koja je predstavljena na objedinjenom štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore (NTOCG)", rekli su iz MA.

Iz MA su objasnili da je pojavljivanje kompanije na tom sajmu značajno ne samo sa aspekta ostvarivanja novih kontakata sa turističkim poslenicima, već i zbog buduće tražnje za putovanjima ka Crnoj Gori i regionu.

Bonus video: