U Nikšiću otvorena nova filijala CKB banke

Nakon Podgorice i Budve, nikšićka filijala CKB banke je dobila drugačiji koncept, a jedna od novina je i sistem za pozivanje klijenata
513 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 01.09.2014. 17:40h

U Nikšiću je otvorena nova filijala Crnogorske komercijalne banke i tim povodom je organizovan mini koncert orkestra "Montenegro muse" i prigodan koktel.

Nova filijala se nalazi na Trgu Slobode i zauzima prostor od preko 320 metara kvadratnih, a svečano je otvorio, uz prisustvo brojnih zvanica, direktor filijale Igor Bulatović.

"Bolja usluga, ugodniji i prijatniji prostor predstavljali su smjernice prilikom rekonstrukcije prostora. Našim klijentima će biti omogućeno da se u lijepom ambijentu upoznaju se sa različitim proizvodima i uslugama koje banka pruža. Najmlađi članovi naše zajednice će takođe imati svoj ugao gdje će moći da se igraju i crtaju", kazao je Bulatović.

Nakon Podgorice i Budve, nikšićka filijala CKB banke je dobila drugačiji koncept, a jedna od novina je i sistem za pozivanje klijenata.

"Sistem ima za cilj da pomogne klijentima i kolegama u realizaciji poslova na najefikasniji način. Ljudi su obično nepovjerljivi prema novim i savremenim pristupima, ali se iz dosadašnje prakse pokazalo da se na dobro lako navići. Sistem je pobrao sve pohvale, a mi težimo da unaprijedimo okruženje u kome poslujemo i pružimo još bolju uslugu", istakao je Bulatović.

Izvršni direktor sektora za poslovanje sa stanovništvom Nebojša Nedić, istakao je društvenu odgovornost banke i podršku koju pruža zdravstvu, obrazovanju i kulturi, kao i to da su ove godine zvanična banka petog "Bedem festa" koji će biti održan od 5. do 7. septembra.

"Otvaranje filijale u Nikšiću predstavlja dio dugoročne poslovne strategije na ovom tržištu, a istovremeno i sponu sa razvojem grada. Cilj banke je da kontinuirano unapređuje podršku ekonomiji, omogući razvoj i realizaciju održivih projekata i ideja i prilagodi proizvode klijentima”, istakao je Nedić.

CKB je članica bankarske grupacije OTP.

Galerija

Bonus video: