Euromoney: Erste najbolja banka u Crnoj Gori

"Ovo je treće priznanje koje Erste banka dobija dobija od uglednih svjetskih finansijskih magazina i još jedna je potvrda ispravnosti poslovne strategije koju sprovodimo"
112 pregleda 0 komentar(a)
Erste banka, Foto: Luka Zeković
Erste banka, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 29.07.2014. 09:54h

Erste banka Podgorica dobitnik je nagrade „Najbolja banka u Crnoj Gori“ za 2014, koju dodjeljuje ugledni finansijski magazin „Euromoney“ u okviru svog godišnjeg izbora “Nagrade za izvrsnost", saopšteno je iz te banke.

“Ponosni smo što je stručna javnost još jednom prepoznala kvalitet poslovanja Erste banke, s akcentom na kvalitet portfolija i kreditni rast. Ovo je treće priznanje koje Erste banka dobija dobija od uglednih svjetskih finansijskih magazina i još jedna je potvrda ispravnosti poslovne strategije koju sprovodimo”, rekao je Aleksa Lukić, glavni izvršni direktor Erste banke.

„Euromoney“ je, kako je saopšteno iz Erste banke, jedan od vodećih mjesečnika koji se bavi bankarstvom, finansijama i tržištima kapitala.

"'Nagradama za izvrsnost', koje dodjeljuje već više od 20 godina, on nagrađuje finansijske institucije koje ostvare najbolje poslovne rezultate na svom tržištu, kao i vodeće banke u više od 100 zemalja. Prije ovog priznanja, Erste banka je za odlične rezultate dobila nagradu „Banka godine u Crnoj Gori“ za 2013. godinu od strane časopisa „The Banker“, kao i za 2011", navodi se u saopštenju.

Bonus video: