NLB: Nove povoljnosti Visa Libero kartice za plaćanje na rate

Plaćanje i do 60 rata sa Visa Libero kreditnom karticom sada je moguće kod bilo kog trgovca, na internetu, čak i u inostranstvu
225 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.07.2014. 12:45h

NLB Visa Libero kreditna kartica za plaćanje na rate od 21. jula 2014. godine pruža dodatne povoljnosti prilikom plaćanja kako postojećim tako i svim budućim klijentima, saopšteno je iz NLB Montenegrobanke.

Plaćanje i do 60 rata sa Visa Libero kreditnom karticom sada je moguće kod bilo kog trgovca, na internetu, čak i u inostranstvu, a broj rata se definiše zavisno od visine iznosa kupovine.

Kod trgovaca sa kojima je NLB Montenegrobanka ostvarila saradnju, plaćanje se obavlja bez naknade i kamate, uz vidno istaknutu naljepnicu na prodajnim mjestima. Kod svih ostalih trgovaca, u zemlji, inostranstvu i na internetu plaćanje se obavlja uz određenu naknadu, koja se kreće od 3 do 12%, zavisno od iznosa kupovine, koji se po automatizmu dijeli od 3 do 60 rata i otplaćuju se mjesečno.

Za postojeće korisnike NLB Zlatnog, NLB Plavog i NLB Klasik Plus paketa, kao i za korisnike Visa Electron i Visa Classic kartice, održavanje Visa Libero kartice je besplatno. Redovna cijena održavanja kartice iznosi 3,5 eura.

Kao posebna povoljnost, za buduće korisnike, koji u periodu od 21. jula do 21. septembra otvore NLB Klasik Plus paket NLB Montenegrobanka poklanja tri mjeseca besplatne članarine na održavanje paketaDirekcija poslovne mreže

Bonus video: