Za kabinet Kujovića nova vozila

CGES sa firmom “Pegasus” zaključio ugovor o kupovinu dva vozila marke “ford” vrijedna 49 hiljada eura
270 pregleda 4 komentar(a)
Dragan Kujović, Foto: Savo Prelević
Dragan Kujović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.08.2018. 06:17h

Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) je poslije sprovedenog tenderskog postupka za potrebe kabineta izvršnog direktora Dragana Kujovića zaključio prošle sedmice sa cetinjskom firmom “Pegasus” ugovor o kupovini dva nova putnička vozila za ukupno 48.992 eura, sa uračunatim PDV-om.

Cetinjska firma čiji je izvrši direktor Gruban Vujović, dostavio je CGES-u tokom tenderskog postupka sertifikat o zastupništvu od Ford motor company da je jedini ovlašćeni diler za prodaju vozila ovog proizvođača na teritoriji Crne Gore.

Prodavac se obavezao da dva nova vozilu isporuči u roku od 90 dana, a kupac da će ih platiti 30 dana od isporuke.

Ovaj tender CGES-a je, inače, prema podacima objavljenim na veb sajtu Uprave za javne nabavke, objavljen 22. juna ove godine, a njime je tražena kupovina dva motorna vozila-limuzine, sa dizel motorom, zapremine oko 2.000 kubika. Procijenjena vrijednost nabavke je bila 49.000 eura sa uračunatim PDV-om.

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) oglasila je 23. avgusta ove godine javnu nabavku za kupovinu minibusa sa minimum dvadeset sjedišta za potrebe Hidroelektrane “Piva”, a procijenjena vrijednost te nabavke, sa uračunatim porezom na dodatu vrijednost je 65.000 eura. Javno otvaranje ponuda zakazano je za 1. oktobar 2018. godine u 14 sati, u prostorijama zgrade EPCG u Nikšiću.

Bonus video: