Biznis-plus konferencija u Bečićima: Dolazi više od 100 direktora

Na konferenciji će se raspravljati o tome gdje članovima kluba treba pomoć i kako da zajedno iskoriste poslovne prilike
0 komentar(a)
Biznis Plus konferencija u Zagrebu, Foto: Biznis-plus.com
Biznis Plus konferencija u Zagrebu, Foto: Biznis-plus.com
Ažurirano: 19.05.2014. 18:23h

Pripreme za drugu regionalnu konferenciju Biznis plusa koja će biti održana 29. i 30. maja u Budvi u punom su jeku i svakim danom sve više članova potvrđuje učešće, najavio je portal biznis-plus.com.

Na susret preduzetnika iz šest zemalja dolazi više od sto poslovnih ljudi, uglavnom direktora i menadžera lokalnih i regionalnih kompanija. Mjesto događaja je bečićki hotel Iberostar Bellevue.

Tamo će biti predstavnici najvećeg crnogorskog medija “Vijesti”, kao i partnerskih medija iz regiona Business.hr, Finance, Kapital, Novi magazin i Oslobođenje. Fokus će biti na dodirnim tačkama: više biznisa u regiji, zajednički nastupi kod trećih partnera i na trećim tržištima, približavanje medija članovima kluba i obrnuto, te umrežavanje u poslovno-prijateljskoj atmosferi.

“Osim programa - u okviru kojeg ćemo raspravljati o tome gdje članovima kluba treba pomoć, odnosno gdje žele zajedno iskoristiti poslovne prilike, kako zajedno raditi u nekoj drugoj zemlji, kako pronaći dobrog radnika, kako da dio turizma postanu i kompanije iz drugih djelatnosti, kao i o tome kako kultura može biti dobar biznis - fokus će biti na umrežavanju”, najavljeno je iz biznis-plusa.

Najavili su da će konferenciju sprovesti aktivnije nego u Zagrebu početkom marta 2014, jer će svi prijavljeni sedam dana prije susreta dobiti popis kompanija s kojima će im organizator dogovoriti termin sastanka u Budvi. Istovremeno će Bisnode, prijatelj Biznis plusa, tokom konferencije izvesti takozvano brzo umrežavanje pod nazivom "Bisnode Speed Networking".

Bonus video: