Telenor modernizovao poslovnicu u Bijelom Polju

Telenor prodavnice će od 28. februara biti ekskluzivna prodajna mjesta jednog od najiščekivanijih telefona u svijetu ove godine, Nexus 5.
424 pregleda 3 komentar(a)
Telenor Bijelo Polje, Foto: Telenor
Telenor Bijelo Polje, Foto: Telenor
Ažurirano: 26.02.2014. 12:19h

Kompanija Telenor otvorila je u Bijelom Polju u ulici Slobode modernizovanu poslovnicu.

"Otvaranjem prodavnice nastavljamo jedan od najvećih ovogodišnjih projekata, koji je u potpunosti posvećen podizanju korisničkog servisa na veći nivo. Takođe smo ponosni na činjenicu da će zaposleni u Telenor prodavnicama širom Crne Gore od sada uživati u novom i modernom radnom okruženju. Projekat je tek počeo, a talas dobrih stvari iz Telenora će zahvatiti sve dosadašnje i nekoliko novih opština", saopštio je izvršni direktor Telenora Michael Malvebo prilikom otvaranja.

Kako je saopšteno, najbrži korisnici koji su posjetili novu Telenor prodavnicu dobili su poklone ili iskoristili povoljnosti iz posebnih ponuda u Telenor pametnoj mreži, pripremljene za dane otvaranja.

Telenor prodavnice će od 28. februara, kako se dodaje, biti ekskluzivna prodajna mjesta jednog od najiščekivanijih telefona u svijetu ove godine, Nexus 5.

"U Telenor prodavnicama može se naći najveći izbor pametnih telefona, tablet računara i modema. Korisnici već prvom posjetom redizajniranim prodavnicama mogu uživati u novom konceptu, isprobavanju uređaja uz pomoć stručnog osoblja i izabrati pravi paket sa neograničenim Internetom, razgovorima u mreži i muzičkim servisom Deezer u skladu sa svojim potrebama", saopšteno je iz kompanije Telenor.

Bonus video: