Povoljniji roming paketi M:tel-a

Cijena tiketa zavisi od broja dana tokom kojih korisnik želi da ih iskoristi, tako da dnevna karta košta 1,4 eura, sedmična je 4,2 eura a mjesečna 13 eura
0 komentar(a)
mobilni telefon, roming, Foto: Shutterstock.com
mobilni telefon, roming, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 16.01.2014. 17:32h

Kompanija M:tel za sve svoje prepaid, postpaid i biznis korisnike od juče omogućava još povoljnije roming usluge dok borave u Srbiji.

Uvedena su tri roming tiketa koji uključuju neograničene odlazne pozive, poruke i mobilni Internet, uz neograničene dolazne pozive iz cijelog svijeta.

Cijena tiketa zavisi od broja dana tokom kojih korisnik želi da ih iskoristi, tako da dnevna karta košta 1,4 eura, sedmična je 4,2 eura a mjesečna 13 eura.

Korisnik koji želi da kupi tiket to može uraditi putem m:tel menija pozivom *105#, besplatnim pozivom Korisničkog servisa 1600 ili odlaskom u neku od M:tel-ovih poslovnica

Uslov za korišćenje tiketa jeste da korisnik pri dolasku u Srbiju odabere Mt:s mrežu.

Aktivacijom M:roming tiketa korisnici dobijaju neograničene minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija, ka mobilnoj i fiksnoj mreži m:tel-a, neograničene SMS poruke ka brojevima iz Telekom Srbija i m:tel 068 mreže, neograničen Internet i neograničene dolazne pozive iz bilo koje mreže u svijetu.

"Ovu ponudu čini neodoljivom specijalni tiket m:roming Prva klasa koji korisniku omogućava da koristi sve ove nevjerovatne pogodnosti do kraja 2014. godine, za samo 29 eura", saopšteno je iz kompanije.

Bonus video: