Iza priče o golf terenima u Tivtu krije se biznis s nekretninama

Ocjenjuje se da „Crnoj Gori nedostaje adekvatni poslovni i kancelarijski objekti, a većina njih su zapravo neuslovne stare prepravljene i rekonstruisane kuće"
66 pregleda 23 komentar(a)
Golf teren, Foto: Ilustracija
Golf teren, Foto: Ilustracija
Ažurirano: 19.12.2013. 07:32h

Čelnik Boka grupe, britanski biznismen Džon Gvozdenović - Kenedi, priznao je u razgovoru za interet portal britanskog dnevnika „Daily Express“, da se njegov projekat pravljenja golf terena u Tivtu svodi na izgradnju stanova za prodaju na tržištu i da će ih biti preko hiljadu. On je rekao i da će njegova ponuda biti bolja od one koju tržištu nudi Porto Montenegro kanadskog biznismena Pitera Manka, odnosno Luštica bej iza koje stoji kompanija Oraskom Samiha Savirisa.

„Budući da je Tivat nov grad, Kenedijev koncept je da ovdje formira grad u zidinama kojeg će činiti tradicionalne kamene zgrade slične onima u Kotoru, ali koji će imati i radikalno dizajnirane moderne zgrade za poslovne svrhe“, prenosi portal britanskog dnevnika namjere Džona Gvozdenovića-Kenedija.

Citiraju njegovu ocjenu da „Crnoj Gori nedostaje adekvatni poslovni i kancelarijski objekti, a većina njih su zapravo neuslovne stare prepravljene i rekonstruisane kuće".

Opširnije čitajte u štampanom izdanju "Vijesti" za 19. decembar

Bonus video: