Gvozdenović podržao brendiranje Budve

trateški ciljevi razvoja brenda Budve su produžetak sezone, rast turističke potrošnje, povećanje kvaliteta usluga, povećanje prepoznatljivosti na turističkom tržištu...
15 komentar(a)
Branimir Gvozdenović, Full Feel, Foto: Vuk Lajović
Branimir Gvozdenović, Full Feel, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 17.08.2013. 16:41h

Ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović sa državnim sekretarom Predragom Jelušićem podržao je brendiranje Budve.

Na sastanku, koji je održan u prostorijama Turističke organizacije Budve, a kome su prisustvovali predsjednik opštine Budva Lazar Rađenović,direktorica TO Budve Jelena Rađenović Dandrea kao i direktor agencije za marketing komunikacije "AMC Communication" Velibor Zolak, ministar je upoznat sa projektom građenja “Arhitekture brenda Budva”.

Projekat je ocijenjen kao strateški važan za dalji razvoj turizma u Budvi. Strateški ciljevi razvoja brenda Budve su produžetak sezone, rast turističke potrošnje, povećanje kvaliteta usluga, povećanje prepoznatljivosti na turističkom tržištu, podizanje vrijednosti brenda, osnaživanje odnosa i saradnje sa partnerima i svim sudionicama u turističkoj ponudi Budve u cilju odgovornog i kvalitetnog zadovoljavanja potreba posjetilaca.

Nakon prezentacije projekta, predsjednik i ministar su razgovarali na temu daljeg infrastrukturnog unaprjeđenja Budve, kao i o realizaciji i podršci ministarstva u svim aktivnostima koje bi uticale na produženje pred i post sezone. Na sastnaku je bilo riječi i o valorizaciji svih turističkih potencijala u zaleđu Budve.

Bonus video: