Hotel "Hilton Crna Gora" opremaće firma iz Niša

Posao na ovom objektu najviše kategorije svjetski poznatog lanca sa sjedištem u Londonu, vrijedan je 350.000 eura
159 pregleda 4 komentar(a)
Hotel Crna Gora, Foto: Luka Zeković
Hotel Crna Gora, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.07.2013. 16:48h

Kompanija Feniks BB iz Niša ugovorila je izvođenje sistema centralnog nadzora i upravljanja (BMS) i elektromotornog pogona u hotelu "Hilton Crna Gora" u Podgorici.

Posao na ovom objektu najviše kategorije svjetski poznatog lanca sa sjedištem u Londonu, vrijedan 350.000 eura, dobijen je na javnom tenderu između dvanaest ponuđača iz Crne Gore i regiona, saopštio je danas vlasnik firme "Feniks BB" Bratislav Blagojević, piše Biznis plus.

Niška firma nastupila je sa opremom iz svog proizvodnog programa u konkurenciji sa opremom najpoznatijih svjetskih brendova: Siemens, Sauter, Honiwell i Johanson Controls, koju su nudili ostali učesnici na tenderu.

Kompanija Feniks BB bavi se proizvodnjom elemenata i sistema automatske regulacije i upravljanja u oblasti klimatizacije, grijanja i hlađenja.

Hotel Hilton Crna Gora, koji će, kako je saopšteno, biti urađen po najvišim standardima te prestižne hotelske grupe i jednog od najpoznatijih hotelskih lanaca u svijetu, biće otvoren u maju 2015. godine u Podgorici.

Iz Normal Company-a, koji gazduje hotelom, ranije je saopšteno da će novo zdanje biti izgrađeno po svim standardima Hilton grupe, čime će se obogatiti poslovna ponuda Podgorice i Crne Gore.

Bonus video: