Poljacima draga Budva

Na sajmu su prisustvovali i predstavnici turističke privrede: HTP “Trend Korali” i turistička agencija "Ivanco" iz Sutomora
0 komentar(a)
Sajam u Poljskoj, Foto: TO Budva
Sajam u Poljskoj, Foto: TO Budva
Ažurirano: 23.04.2012. 12:40h

Promociju ponude crnogorske metropole turizma po Evropi , Turistička organizacija Budve nastavila je u Varšavi, predstavivši se na 17. Međunarodnom sajmu turizma i rekreacije "LATO 2012.", koji je juče završen u poljskoj prijestonici.

Prema riječima direktorke To Budve Jelene Rađenović na sajmu turizma u Varšavi Turistička organizacija opštine Budva se po drugi put predstavila zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i turističkim organizacijama Bar, Tivat i Herceg Novi.

"Na sajmu su prisustvovali i predstavnici turističke privrede: HTP “Trend Korali” i turistička agencija "Ivanco" iz Sutomora. Brojni drugi hoteli predstavljeni su promotivnim materijalom na štandu. Turistička organizacija opštine Budva predstavila se, kao i ostale TO, raznovrsnim promotivnim materijalom, katalozima, prospektima, mapama, posterima, DVD materijalom... Tokom ovog sajma zabelježena je značajna posjeta crnogorskom štandu. Posjetioci našeg štanda su se najvise interesovali za odmor u prirodi, aktivni odmor i mogućnosti dolaska i vrste prevoza" kazala je Rađenovićeva.

Ona je dodala da je štand je u okviru radne posjete Poljskoj posjetio Ranko Krivokapić, predsjednik Skupštine Crne Gore, kao i ambasador Crne Gore u Poljskoj Ivan Leković.

"Nekoliko poslednjih godina u Budvi se bilježi intezivni rast posjetilaca iz Poljske. Turisti iz Poljske dolaze u Crnu Goru uglavnom organizovano preko aranžmana turoperatora, i to autobuskim prevozom ili avionom. Značajan je i broj individualnih dolazaka. Za iduću godinu se, uz očekivani nastavak dobrog trenda posjećenosti i interesovanja sa ovog tržišta prema najavama turoperatora planira uvođenje direktnog čartera za Crnu Goru" zakljuičila je Rađenovićeva.

Bonus video: