Turistička ponuda Budve na vodećim berzama turizma

Rađenović je naglasila da je izuzetan dobar nastup TO imala i na na sajmu u Amsterdamu
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2012. 15:17h

Turistička organizacija Opštine Budva uspješno je predstavila turističku ponudu na tri vodeće međunarodne berze turizma u u Pragu, Istanbulu i Amsterdamu, saopštila je izvršna direktorka TO Budve Jelena Rađenović.

Ona je kazala da se TO predstavila se na 21. Međunarodnom sajmu turizma u Pragu koji je u nedjelju završen u češkoj prijestonici.

"Dobra saradnja među primorskim lokalnim turističkim organizacijama rezultirala je organizovanjem zajedničkih sajamskih nastupa, pa se Turistička organizacija opštine Budva u Pragu predstavila zajedno sa TO Kotor, Tivat, Bar i Ulcinj, a od turističke privrede svoju ponudu promovisale su: “Biserna obala“ Čanj, HG „Budvanska rivijera“, HTP „Ulcinjska rivijera“ i turistička agencija „Ivanko“ iz Sutomora i „Jamb“-Budva. Turističku ponudu smo predstavili i u Istanbulu. Nastupili smo na na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, zajedno sa TO Bar, HG Budvanska rivijera, HIT Montenegro/Maestral, Hunguest sun resort, Atlas Hotel Group/Hotel Princes, Institutom Igalo, HG Montenegrostars, Queen of Montenegro i Adria DMC", kazala je Rađenovićeva na konferenciji za novinare.

Ona je naglasila da je izuzetan dobar nastup TO imala i na na sajmu u Amsterdamu koji je specijalizovan za Pješačenje&Biciklizam.

"Na ovom sajmu nastupili smo na na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore u saradnji sa Adria DMC, Montenegro holidays i ostalim agencijama specijalizovanim za Pješačenje&Biciklizam. Na sajmovima su održani brojni poslovni susreti sa predstavnicima turističkih agencija i turoperatora uz najavu nastavka dobre saradnje privrednika iz ovih zemalja. Posjetiocima štandova je ponuđen raznovrstan materijal uz pomoć kojeg su se na različitim jezicima mogli informisati o ponudi našeg primorja u 2012. godini", zaključila je Rađenovićeva.

Galerija

Bonus video: