Turistička ponuda Budve u Amsterdamu, Pragu i Istanbulu

TO Budve će 10. februara svoju turističku ponudu predstaviti na sajmu u Amsterdamu koji je specijalizovan je za pješačenje i biciklizam
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.02.2012. 12:28h

Ponuda crnogorske metropole mtruzima biće narednih dana predstavljena na tri vodeće evropske berze turizma u Amsterdamu, Pragu i Istanbulu, najavila je na konferenicjiji za novinare direktorka Turističke organizacije Budve Jelena Rađenović.

Ona je naglasila da će TO Budve od 10. februara svoju turističku ponudu predstaviti na sajmu u Amsterdamu koji je specijalizovan je za pješačenje i biciklizam.

"To će na ovom sajmu nastupiti na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore u saradnji sa Adria DMC, Montenegro holidays i ostalim agencijama specijalizovanim za pješačenje i biciklizam. Na sajmu turizma koji počinje 9. februrara u Istanbulu, Turistička organizacija opštine Budva će nastojati da uspješno predstavi turističku ponudu Budvanske rivijere. Turistička organizacija opštine Budva nastupiće na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, zajedno sa HG Budvanska rivijera, HIT Montenegro/Maestral, Montenegrostars, Queen of Montenegro i Adria DMC", najavila je Rađenović.

Ona je dodala da od 9. februrara Budvani će se predstaviti i na Međunarodnom sajmu turizma koji počinje u češkoj prijestonici.

"U Pragu, Turistička organizacija opštine Budva će nastojati da uspješno i u najboljem svjetlu predstavi turističku ponudu Budvanske rivijere. Važnost češkog tržišta je za Budvansku rivijeru velika. Potvrda dugogodišnjeg prijateljstva i povezanosti predstavlja i potpisivanje dva Sporazuma o bratimljenju Budve sa opštinama Vlaške Mezerići i Prag 4. Turistička organizacija opštine Budva na ovom Sajmu nastupiće kao nosilac sajamskog nastupa u saradnji sa lokalnim primorskim TO Bar, Ulcinj, Kotor i Tivat.

Na štandu, Turistička organizacija opštine Budva, prezentiraće sve segmente turističke ponude naše opštine. Očekuje se na će dešavanja na berzi turizma pratiti preko 700 medija iz cijelog svijeta. Konferencija za novinare održaće se 10. februara u 11 sati. Očekujemo pozitivne rezultate i utiske sa sajma u Pragu kao i svakog puta do sada", zaključila je Rađenović.

Bonus video: