Ko će biti novi direktor Uprave carina: Bošković, Tičić ili Mitrović

Aktuelni direktor Uprave vjerovatno će zamijeniti direktora Uprave policije Veselina Veljovića, kojeg smjenjuju zbog afere “listing"
105 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.12.2011. 09:13h

Mogući kandidati za direktora Uprave carina su DPS-kadrovi Predrag Bošković, Aleksandar Tičić i Predrag Mitrović.

“Vijesti” nezvanično saznaju da je o tome razgovarano u vrhu vladajućeg DPS-a, ali nije konačno odlučeno ko bi preuzeo poziciju Božidara Vuksanovića.

Aktuelni direktor Uprave vjerovatno će zamijeniti direktora Uprave policije Veselina Veljovića, kojeg smjenjuju zbog afere “listing”.

Bošković je predsjednik Odbora direktora Rudnika uglja, Mitrović je na čelu Uprave za sprečavanje pranje novca. Tičić je donedavni savjetnik premijera Igora Lukšića. Sada je direktor Uprave za sport i mlade i sekretar Savjeta za privatizaciju i kapitalne projekte.

Bošković i Tičić su rekli “Vijestima” da nisu upoznati sa tom da bi mogali biti predloženi za direktora Uprave carina. Mitrovića smo sinoć bezuspješno kontaktirali.

Prema informacijama “Vijesti”, moguće da će biti još kandidata, ali o tome se zvanično neće govoriti dok direktorsko mjesto u Upravi ne bude i formalno upražnjeno.

Bonus video: