Kovačević: Da mi Ćatović pokloni zemlju, sagradio bih radnicima vile

Kovačević kaže da se „poslije brojnih neuspjelih tužbi, slanja brojnih inspekcija, sada koristi i manji dio radnika Riviere a.d. jer im je obećano da će im pokloniti stanove
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.12.2011. 11:25h

Optužbe (NVO) Manjinski akcionari A.d. Riviera nastavak su zajedničke akcije Riviera a.d. koju je svojevremeno kupio pokojni Dragan Dudić i Opštine Kotor protiv Poslovnog centra Riviera, ocijenio je direktor ove kompanije Alen Kovačević, javlja radio Kotor.

Savjet NVO Manjinski akcionari A.d. Riviera, na sjednici održanoj protekle subote, optužio je izvršnog direktora PC Riviera Alena Kovačevića da nije poštovao Ponudu za kupovinu preduzeća i Poslovni plan iz 2001. godine i da je na taj način, pored njih, obmanuo i državu Crnu Goru i Opštinu Kotor.

Kovačević kaže da se „poslije brojnih neuspjelih tužbi, slanja brojnih inspekcija, sada koristi i manji dio radnika Riviere a.d. jer im je obećano da će im pokloniti stanove od kojih nema ništa“.

„Pa, ja im mogu slobodno obećati da ću im sagradit luksuzne vile na pjenu od mora, kada mi Maja Ćatović pokloni 20.000 kvadratnih metara zemlje u Škaljarima, u centru Kotora za 75.000 evra“, kaže Kovačević.

Bonus video: