Italijanska kruzer kompanija dovodi 50.000 turista u Kotor

Maršrute će biti iste kao i tokom ove godine: pored Kotora, predviđen je obilazak 4 destinacije u Grčkoj, i finalno zaustavljanje u Veneciji pred povratak u Ankonu
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.11.2011. 08:14h

Kompanija MSC Crociere najavila je dolazak 50.000 turista u Kotor tokom 2012. godine, u okviru turističkih paketa sa polaskom iz luke u Ankoni.

Na konferenciji za štampu, održanoj u Ankoni, predstavnici te kompanije saopštili su da je prvi polazak zakazan za 12. maj 2012, a planirani su polasci svake subote zaključno sa 27. oktobrom – što znači da će u Kotor naredne godine stići ukupno 25 tura MSC Crociere iz Ankone.

Maršrute će biti iste kao i tokom ove godine: pored Kotora, predviđen je obilazak 4 destinacije u Grčkoj, i finalno zaustavljanje u Veneciji pred povratak u Ankonu.

Najavljena kruzerska putovanja biće obavljana brodom MSC Armonia, koji raspolaže sa 780 kabina, i može prevesti do 2.200 putnika i 700 članova posade.

Na brodu se nalaze 3 restorana, 7 barova, dva bazena, dvije hidromasažne kade, diskoteka, zone posvećene djeci i tinejdžerima.

Na Armoniji postoji i mogućnost igranja mini-golfa, tenisa, košarke, odbojke, a na raspolaganju turista su i teretana, solarijum i spa centar.

Bonus video: