Učite djecu da štede

Povodom 31. oktobra, Svjetskog dana štednje, Hypo Alpe-Adria banka je i ove godine počela kampanju ’’Otvoreni dani za škole’’ u kojoj banku obilaze djeca nižih razreda osnovnih škola.
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.10.2011. 15:38h

Danas prvog dana kampanje, učenici OŠ „Maksim Gorki“ upoznaće se sa radom šaltera, sefovima, kao i štednim proizvodima, te posebno dječjom štednjom: „Hypo Zvrk“. Kampanja će trajati do 6. oktobra, a ima za cilj da i kod najmlađih doprinese afirmaciji štednje, kao dobre navike. U posjetama školaraca tokom prve sedmice novembra učestvovaće djeca nižih razreda osnovnih škola, iz više crnogorskih opština, a prema utvrđenom rasporedu, ekspoziture Hypo Alpe-Adria banke će posjetiti oko 600 djece.

Pored promovisanja štednje najmlađoj populaciji, Banka daje posebne povoljnosti štedišama. Tako je za proizvod Hyper štednja, premija 10 odsto, za sve koji otvore nove štedne uloge. Hyper štednja sa premijom je vrsta dugoročne štednje kod koje se redovnim mjesečnim ili tromjesečnim uplatama stvara pravo na premiju, koja se obračunava na kamatu po depozitu. Iz banke navode da za oročenu štednju, kao i ostale vrste štednje vlada veliko interesovanje pa je od početka godine do sredine oktobra, u sektoru stanovništa, kod Hypo banke zabilježen rast štednih uloga za čak 37 odsto, što je znak povjerenja klijenata.

Povodom Svjetskog dana štednje, Hypo Alpe Adria banka učestvuje i u akciji koju je pokrenula centralna banka Crne Gore “Nedjelja štednje”, pod sloganom “Prvi korak u sigurnu budućnost”.

Tokom akcije, biće dodijeljene štedne knjižice djeci rođenoj tokom nedjelje štednje – od 31. oktobra do 6. novembra 2011. Na štednoj knjižici biće deponovan iznos od 400 eura, i to 200 eura koje daruje Centralna banka i 200 eura od Hypo banke.

Bonus video: